Κάθε γάμος είναι ξεχωριστός και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο φωτογράφος Χρήστος Κοσμάς. Ο ίδιος μοιράζεται μαζί μας αγαπημένους του γάμους και μας περιγράφει την ατμόσφαιρα αλλά και τα συναισθήματα του, όντας παρών στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της Ελένης και του Γιώργου.

yes-i-do-kosmaschris.gr152.jpg

yes-i-do-kosmaschris.gr1024.jpg

Τρυφερότητα, ρομαντισμός, απλότητα και αρμονία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το γάμο της Ελένης και του Γιώργου. Ενός γάμου που έγινε όπως ακριβώς τον είχε ονειρευθεί το ζευγάρι, έχοντας εμένα δίπλα του, να αποτυπώνω τη φωτογραφική ιστορία του, από τον pre-wedding μοναδικό περίπατό τους σε ένα μυστικό κήπο, βγαλμένο από παραμύθι, μέχρι την επιστροφή τους εκεί για ένα δυνατό next-day photoshooting, μια μέρα μετά την τελετή.

yes-i-do-kosmaschris.gr1514.jpg

yes-i-do-kosmaschris.gr1621.jpg

yes-i-do-kosmaschris.gr301_1.jpg

yes-i-do-kosmaschris.gr456.jpg

Ο Γιώργος και η Ελένη είχαν αποφασίσει από την αρχή ότι ήθελαν έναν dreamy wedding σε μοναδικό location, με το μυστήριο του γάμου να λαμβάνει χώρα εξωτερικά ενός μικρού ναού.

yes-i-do-kosmaschris.gr745.jpg

yes-i-do-kosmaschris.gr764.jpg

Το φυσικό περιβάλλον έδωσε τον κυρίαρχο τόνο στην ιστορία αυτού του γάμου και οι φωτογραφίες μου, που θα κοσμούν το γαμήλιο άλμπουμ του ζευγαριού περιγράφουν ένα ρομαντικό love story, με πλάνα φωτεινά, καθαρά και λιτά, με έμφαση στο συναίσθημα, με… floral διάθεση, όπως το υπέροχο φόρεμα της Ελένης, κατά τη διάρκεια της pre-wedding φωτογράφισης, και elegant χαρακτήρα, όπως το ιδιαίτερο νυφικό της, δια χειρός Άννας Ανεμομύλου

yes-i-do-kosmaschris.gr779.jpg

yes-i-do-kosmaschris.gr930.jpg

yes-i-do-kosmaschris.gr1110.jpg

Η επιλογή της κάθε τοποθεσίας που θα γίνονταν τα photoshootings, της ώρας που θα τελείτο το μυστήριο, αλλά και των ενδυματολογικών στοιχείων του ζευγαριού δεν ήταν τυχαία. Το κόντρα φως, τα φωτεινά και καθαρά χρώματα, το κατάφυτο περιβάλλον και η κλασική ελληνική ομορφιά της νύφης δημιουργούσαν ένα ολοκληρωμένο σύνολο, που είχα στη διάθεσή μου, για να απογειώσω τις φωτογραφίες από έναν γάμο που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για όσες νύφες ονειρεύονται ένα παραμυθένιο και ανεπιτήδευτο σκηνικό για τη δική τους μεγάλη μέρα!

Από την Ιφιγένεια Ηλιάδη

Διαβάστε επίσης…

Γαμήλια άλμπουμ: Πώς θα κρατήσετε τη μέρα του γάμου σας “ζωντανή” για πάντα

Before sunset: Η καλύτερη ώρα για γαμήλιες φωτογραφίες

5 must φωτογραφικά tips για έναν ανοιξιάτικο γάμο…