Η Εβελίνα Κόκκου και η Ιωάννα Κοροπούλη, μετά από εμπειρία ετών στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, διαπίστωσαν πως υπάρχει ένα «κενό» ως προς την ενοικίαση εξοπλισμού. Αυτό το κενό αποφάσισαν να καλύψουν και μάλιστα με στυλ, γι’ αυτό και ίδρυσαν την StyleBox.

ev & io_hi res retouched

Photo: Θεόδωρος Τέμπος

Πώς θα περιγράφατε τη δουλειά σας σε λίγες γραμμές;

Το να προτείνεις όμορφα και μοντέρνα αντικείμενα σε ανθρώπους που σ’ έχουν επιλέξει, σίγουρα δεν είναι κάτι που το βλέπουμε σαν δουλειά αλλά σαν μία δημιουργική διαδικασία.

DSC_0771

Photo: Θεόδωρος Τέμπος

Πιο εύκολη είναι η παρέμβαση σε έναν χώρο που είναι εντελώς άδειος και τον διαμορφώνετε εξ’ αρχής ή η αλλαγή σε έναν ήδη επιπλωμένο χώρο;

Και οι δύο περιπτώσεις έχουν εξίσου ενδιαφέρον. Στην πρώτη έχεις την απόλυτη ελευθερία να δημιουργήσεις κάτι από το μηδέν, ενώ στη δεύτερη, η προσπάθεια να εναρμονιστείς με τον εκάστοτε χώρο χωρίς να φαίνεται κάτι ξένο είναι επίσης μία πρόκληση.

DSC_0076

Photo: Θεόδωρος Τέμπος

Η δουλειά σας είναι πιο κοντά στην σκηνοθεσία ή τη διακόσμηση;

Η ενοικίαση επίπλου ανήκει καθαρά στο διακοσμητικό κομμάτι, πράγμα το οποίο λειτουργεί συνδυαστικά, αναδεικνύοντας την εκάστοτε «σκηνοθεσία» μιας εκδήλωσης.

DSC_0286

Photo: Θεόδωρος Τέμπος

Απολαμβάνετε περισσότερο να δουλεύετε σε κλειστούς ή ανοιχτούς  χώρους;

Οι κλειστοί χώροι, είτε σε κτίσμα είτε σε ειδικά διαμορφωμένες τέντες σε ανοιχτούς χώρους, ασφαλώς έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο αποτέλεσμα, μιας και αγκαλιάζουν την κάθε ιδέα. Από την άλλη όμως, οι ανοιχτοί χώροι στα ελληνικά νησιά είναι το ιδανικότερο μέρος για να δουλεύεις το καλοκαίρι!

Decoration-0165

Photo: KOLLEKTIVA Photographers

Ποια είναι η τάση στη διακόσμηση γάμων & βαπτίσεων για την άνοιξη  – καλοκαίρι 2017 ;

Ευτυχώς η αισθητική στους γάμους, στις βαπτίσεις αλλά και γενικότερα στις εκδηλώσεις έχει αλλάξει. Το έπιπλο σιγά-σιγά εκσυγχρονίζεται. Παγκοσμίως οι ιδέες και τα αντικείμενα που βλέπουμε είναι πολύ διαφορετικά από παλαιότερα. Τα χρώματα που επιλέγονται πλέον αλλάζουν, και εκτός από το λευκό, βλέπουμε στους γάμους να χρησιμοποιούνται πιο σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο, το καφέ και το γκρι. Υλικά όπως το σίδερο, το μάρμαρο και το τσιμέντο έχουν εμπλουτίσει τη λίστα των επιλογών. Γενικά, οι χώροι που φιλοξενούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι αρκετά ουδέτεροι και αφαιρετικοί, πράγμα που βοηθάει τους διακοσμητές αλλά και εμάς να επέμβουμε και να δώσουμε το στυλ ακριβώς που επιθυμούμε. Η StyleBox κάθε σεζόν ανανεώνει και εμπλουτίζει τις συλλογές της, βάσει των τάσεων στη μόδα και το design.

Decoration-0180

Photo: KOLLEKTIVA Photographers

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που κάνετε σε ένα ζευγάρι που σας προσεγγίζει για τη διακόσμηση του γάμου του;

H ημερομηνία και η τοποθεσία που θα γίνει ο γάμος είναι από τις βασικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να προτείνουμε την κατάλληλη συλλογή. Επίσης, καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα είναι να γνωρίζουμε εάν υπάρχει ήδη κάποιο concept, προτίμηση σε κάποια χρώματα ή κάποιο συγκεκριμένο στυλ που θέλουν να έχουν στον γάμο τους. Από εκεί και πέρα όλα είναι δυνατά!

Church-0027

Photo: KOLLEKTIVA Photographers

Πόσο σημαντικό είναι το στυλ σε έναν γάμο και γιατί;

Το στυλ ενός γάμου πρέπει οπωσδήποτε να αντιπροσωπεύει το ζευγάρι. Από τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν σ’ αυτή την διαδικασία, σίγουρα έχουν μια ιδανική εικόνα στο μυαλό τους, ένα «όνειρο». Εμείς, σε συνεργασία πάντα με τον εκάστοτε διακοσμητή ή διοργανωτή καλούμαστε να το πραγματοποιήσουμε.

IMG_4490

Photo: Δήμητρα Σπυροπούλου

Η StyleBox λέει YES I DO στο design και στη σύγχρονη αντιμετώπιση ενός γάμου & NO, I DON’T σε ξεπερασμένες ιδέες και μόδες!

DSC_1573

Photo: Θεόδωρος Τέμπος

Από φέτος το καλοκαίρι, η StyleBox θα βρίσκεται και στη Μύκονο, εξυπηρετώντας πολύ εύκολα πλέον τις ανάγκες του απόλυτου ελληνικού summer event destination!

StyleBox | Eνοικίαση εξοπλισμού για κοινωνικές & εταιρικές εκδηλώσεις

διεύθυνση  Μάτσα 9, Nέα Kηφισιά

τηλέφωνο: 210 8075177

email: info@stylebox.gr

site: www.stylebox.gr

facebook:  stylebox.gr

instagram:  stylebox_rentals

STYLE BOX

Διάβασε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Από την Εύα Ανυφαντή