Υπάρχουν ορισμένα venues, με ξεχωριστό και ιδιαίτερο χαρακτήρα, που, εκτός από τον χώρο και τη φιλοξενία, προσφέρουν και έμπνευση. Και η Μεσογειακή Αυλή αποτελεί μια τέτοια περίπτωση.

 

Μεσογειακή Αυλή: The storytelling

Η περιήγηση στη Μεσογειακή Αυλή μοιάζει με αφήγηση όχι μίας, αλλά πολλών ιστοριών, αφού πρόκειται για έναν χώρο με βαθιές ρίζες, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1930 ως πατητήρι. Τα τελευταία χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε ένα elegant venue, που συνδυάζει αριστοτεχνικά παραδοσιακά με σύγχρονα στοιχεία, εμπλουτισμένα με chic rustic πινελιές που θυμίζουν ιταλικό νότο.

Η ώχρα στους πετρόχτιστους τοίχους, οι πλάκες της αυλής και τα κεραμίδια, τα δέντρα, τα country style ξυλόγλυπτα έπιπλα στο χρώμα της μέντας, οι κρυμμένοι «θησαυροί», όπως το μάγκανο αλλά και η γυάλινη «τρύπα» στο δάπεδο, μέσα από την οποία μπορεί ο επισκέπτης να δει πώς έμοιαζαν τα πέτρινα πατητήρια… Κάθε αντικείμενο, όλα τους τόσο προσεγμένα και προσεκτικά τοποθετημένα, είναι «πρωταγωνιστής» αλλά και πραγματική πηγή έμπνευσης.

Γι’ αυτό, αν μόλις είπατε «yes, I do» και σχεδιάζετε τον γάμο σας, ξεκινήστε με μια επίσκεψη στη Μεσογειακή Αυλή. Σε έναν ήσυχο δρόμο της Παιανίας, μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σας περιμένει μια cozy αυλή με σπιτική ατμόσφαιρα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 άτομα και κάθε είδους event.

Εδώ, τίποτα δεν θα μας χαλάσει τα σχέδια…

Ούτε ο καιρός! Γιατί, εκτός από την πλακόστρωτη αυλή, ένας εσωτερικός χώρος που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με μεγάλα παράθυρα που αφήνουν να μπαίνει άπλετο φως και χτιστούς καναπέδες, μπορεί να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας 365 ημέρες τον χρόνο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EPHOS PHOTOGRAPHY

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS