Ένα ανακαινισμένο πατητήρι του 1930, όπου οι γήινες αποχρώσεις της πέτρας σε συνδυασμό με τα κεραμίδια και τα δέντρα δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό που παραπέμπει σε italian style cottage, έχει μετατραπεί στο ιδανικό venue για γάμους και βαπτίσεις. Vintage αισθητική, ζεστή ατμόσφαιρα και ένα αίσθημα ευφορίας αγκαλιάζουν τον επισκέπτη μόλις περνάει την καγκελόπορτα της Μεσογειακής Αυλής, ακριβώς όπως συμβαίνει με το παλιό, καλό κρασί.

Yes I Do profile

• In three words: Chic, rustic, romantic

• Capacity: Έως και 100 άτομα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: CHRIS STAMOULIS

• Rain or shine: Εκτός από την πλακόστρωτη αυλή, ένας φωτεινός εσωτερικός χώρος που εκτείνεται σε δύο επίπεδα μπορεί να φιλοξενήσει εσάς και τους καλεσμένους σας, 365 ημέρες τον χρόνο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ

• The decoration: Οι αποχρώσεις της ώχρας και της μέντας έρχονται σε πλήρη αρμονία με τις floral ταπετσαρίες και τα ξύλινα, country style έπιπλα, ενώ οι vintage λεπτομέρειες και τα μεγάλα παράθυρα συμπληρώνουν το πραγματικά ειδυλλιακό σκηνικό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: CHRIS STAMOULIS

• Location: Σε έναν ήσυχο δρόμο της Παιανίας, μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

• Yes I Do five stars: Στους οικοδεσπότες της Μεσογειακής Αυλής, τη Μάρω και τον Λευτέρη, που η αύρα και η ευγένειά τους είναι από μόνοι τους λόγοι για να οργανώσει κανείς εκεί ένα από τα πιο σημαντικά event της ζωής του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: JASON KENANOGLOU PHOTOGRAPHY

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS