Σε ένα fashion show υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτό, είναι ορισμένες μικρές αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες που μπορούν να απογειώσουν ή να προδώσουν το αποτέλεσμα.

Στο Yes I Do Catwalk by ghd το κοινό αποθέωσε τις 65 αγαπημένες Ελληνίδες celebrities που περπάτησαν φορώντας ονειρεμένα νυφικά 14 σχεδιαστών. Αυτό που δεν γνώριζε όμως, ήταν πως το ότι και τα 65 νυφικά βγήκαν καλοσιδερωμένα και αψεγάδιαστα, οφείλεται στη Miele.

Η Αθηνά Οικονομάκου

Τα νυφικά πριν βγουν στη σκηνή του catwalk, πέρασαν από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου ήταν τοποθετημένο το σύστημα σιδερώματος B 3847 Fashion Master, το οποίο κατανέμει τον ατμό ομοιόμορφα και χάρη στην ειδική πλάκα σιδερώνει ακόμα και παγέτες! Επιπλέον, το «θαυματουργό» Steamer, που σιδερώνει τα ρούχα ακόμα και κρεμασμένα, εξασφάλισε επαγγελματικό αποτέλεσμα σε χρόνο dt με ένα μόνο πέρασμα!

Η Ελεονώρα Μελέτη

Yes I Do smart tip: Μην ξεχνάτε πως το Fashion Master στήνεται με δυο λαβές και χωρίς καθόλου κόπο, και φυσικά αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να πιάνει πολύ χώρο! Που σημαίνει πως μπορεί εύκολα να βρει τον χώρο του σε κάθε σπίτι! 

Η Σόφη ΠασχάληΗ Ευαγγελία ΚουταλίδουΗ Ελισάβετ ΔοβλιατίδουΗ Χριστίνα Κολέτσα

Διαβάστε επίσης…

Yes I Do Catwalk by ghd! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!

Με τη Miele θα ερωτευτείτε τα ρούχα σας και ξανά το νυφικό σας…

Ανακαλύψαμε στη Miele το καλύτερο γαμήλιο δώρο της χρονιάς!