You are here

Με τη Miele θα ερωτευτείτε τα ρούχα σας και ξανά το νυφικό σας...

Πλύσιμο, στέγνωμα, σιδέρωμα ρούχων σε χρόνο dt

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι δεν μπορεί και δεν πρέπει να σπαταλά τον χρόνο του στις δουλειές του σπιτιού. Εφόσον, λοιπόν, δε γίνεται να τις αποφύγει, πρέπει να βρει έναν τρόπο να τις κάνει εύκολα και γρήγορα. Η Miele τον βρήκε: Πλύσιμο, στέγνωμα, σιδέρωμα ρούχων σε χρόνο dt. Αν δε μας πιστεύετε, χρονομετρήστε!

Πλύσιμο χωρίς ρίσκο και αμφιβολίες!

Πλυντήριο ρούχων WCE670 WCS TD

Πόσο απορρυπαντικό να βάλω σε αυτή την πλύση; Θα βγουν οι δύσκολοι λεκέδες; Αν καταστραφούν τα υφάσματα; Με το πλυντήριο WCE670 WCS TD της Miele δε χρειάζεται να αναρωτιέστε για τίποτα από τα παραπάνω. Χάρη στην τεχνολογία αυτόματης δοσομέτρησης απορρυπαντικού TwinDos, που χρειάζεται ανανέωση περίπου ανά 6 μήνες, το απορρυπαντικό μπαίνει μόνο του την κατάλληλη στιγμή, το CapDosing συμπληρώνει, αν χρειαστεί, εξαφανίζοντας και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ ο κυψελωτός και μάλιστα πατενταρισμένος κάδος προστατεύει τις ίνες με τον καλύτερο τρόπο αποτρέποντας τις φθορές. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα ρούχα στον κάδο και να επιλέξετε πρόγραμμα πλύσης, ακόμα κι από το κινητό σας, χάρη στο WiFiConn@ct!

yes-i-do-miele3.jpg

Στέγνωμα μυρωδάτο!

Στεγνωτήριο TCE530 WP Eco

Η εικόνα ενός σπιτιού με την απλώστρα μέσα στο σαλόνι, ρούχα πάνω στο καλοριφέρ και υγρασία στους τοίχους ανήκει πια στο παρελθόν, χάρη στο στεγνωτήριο TCE530 WP Eco. Με τεχνολογία EcoDry, που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μικρούς χρόνους στεγνώματος, λειτουργία PerfectDry, που συνυπολογίζει τη σκληρότητα του νερού και προσαρμόζει με ακρίβεια τη διαδικασία στεγνώματος, και τον εύκολο χειρισμό DirectSensor, αυτό το στεγνωτήριο λύνει μια για πάντα το μεγάλο πρόβλημα του στεγνώματος των ρούχων, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Τα ρούχα στεγνώνουν υγιεινά και γρήγορα, και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνονται οι χώροι και τα έπιπλα, αφού τα στεγνωτήρια Miele έχουν τις καλύτερες τιμές στεγανότητας και εντάσσονται στην κορυφαία κλάση απόδοσης για τη συμπύκνωση. Το σημαντικότερο, τα ειδικά φιαλίδια αρωμάτων, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε αρώματα, αρωματίζουν τα ρούχα μας ενώ στεγνώνουν!

yes-i-do-miele.jpg

Ποτέ ξανά το σιδέρωμα δεν ήταν τόσο εύκολο!

Σύστημα σιδερώματος B 3847 FashionMaster

Το σιδέρωμα είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις πιο βαρετές δουλειές που όλοι αποφεύγουμε ή, πιο σωστά, αποφεύγαμε μέχρι να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα σιδερώματος B 3847 FashionMaster της Miele. Χάρη στην ενεργή επιφάνεια σιδερώματος και την κυψελωτή πλάκα που κατανέμει τον ατμό ομοιόμορφα, το σίδερο πραγματικά γλιστράει στα ρούχα, εξασφαλίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Το Steamer πραγματικά μάς λύνει τα χέρια αφού σιδερώνει από κρεμασμένα ρούχα μέχρι κουρτίνες, ενώ στο σύστημα περιλαμβάνεται και ειδική πλάκα που σιδερώνει ακόμα και παγέτες! Εξίσου σημαντικό, στήνεται με δυο λαβές και χωρίς καθόλου κόπο, και φυσικά αποθηκεύεται πολύ εύκολα χωρίς να πιάνει πολύ χώρο!

yes-i-do-miele1.jpg

Καθαριστήριο Miele WetCare laundry: Για ό,τι δεν πλένεται στο σπίτι!

Όπως και να το κάνουμε, δεν μπορούμε ή δεν προλαβαίνουμε να διαχειριστούμε όλα τα ρούχα στο σπίτι. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, η απάντηση έρχεται από τη νέα υπηρεσία Miele WetCare laundry, το επαναστατικό σύστημα πλύσης που καθαρίζει τα ρούχα σε βάθος με νερό και απορρυπαντικό. Χάρη στα υψηλής τεχνολογίας πλυντήρια και στεγνωτήρια και τα βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, αναλαμβάνει είδη που το στεγνό καθάρισμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Σουέντ, μετάξι, δαντέλες καθαρίζονται με ασφάλεια σε ιδανικές συνθήκες και θερμοκρασίες, ενώ στεγνώνουν σε φυσικό περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα υγρασίας, διατηρώντας την αίσθηση του «φρεσκοπλυμένου». Το πιο σημαντικό, τα ρούχα κάθε πελάτη πλένονται σε ξεχωριστή πλύση και υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στον χώρο σας!

yes-i-do-miele2.jpg

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

miele.jpg

Διαβάστε επίσης...

Miele WetCare laundry... και για τα ρούχα των καλεσμένων!

Η Miele WetCare laundry φροντίζει το νυφικό σας με τον καλύτερο τρόπο!

Ανακαλύψαμε στη Miele το καλύτερο γαμήλιο δώρο της χρονιάς!

Tags

Comments

Add new comment