Τι δώρο γάμου θα πάρεις για το γάμο των καλών σου φίλων; Μεγάλο πρόβλημα, πολλές επιλογές…θες κάτι όμορφο, κάτι πρωτότυπο αλλά παράλληλα και χρήσιμο. Αν θες τη γνώμη μας η δική μας επιλογή θα ήταν να τους κάνεις δώρο τα πιο όμορφα πρωινά, μιλάμε βέβαια μεταφορικά, δεν μπορείς να εξασφαλίσεις ότι τα πρωινά τους θα είναι χαρούμενα και ξέγνοιαστα αλλά μπορείς να τα κάνεις λίγο πιο νόστιμα και αρωματικά με το να τους χαρίσεις μία από τις υπέροχες οικιακές συσκευές της Russell Hobbs και να τους λύσεις τα χέρια όσον αφορά την επιχείρηση breakfast!

yes i do - Δώρα Γάμου Russell Hobbs - 01

Δώρο Πρώτο: Βραστήρας

yes i do - Δώρα Γάμου Russell Hobbs - 02

Βραστό νερό στο πι και φι! Ο καλαίσθητος αυτός βραστήρας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος στην καινούργια κουζίνα των φίλων σας και μιας και μιλάμε για προετοιμασία πρωινού…ένα ζεστό τσάι το πρωί είναι η καλύτερη εναλλακτική πρόταση αν οι φίλοι σας δεν είναι οπαδοί του καφέ. Αν βέβαια συμβαίνει το αντίθετο και δεν μπορούν να ξυπνήσουν χωρίς ένα φρέσκο φλιτζάνι καφέ περνάμε στο…

Δώρο Δεύτερο: Καφετιέρα

Μια καλή καφετιέρα είναι εγγύηση για έναν καλό καφέ! Πάρε λοιπόν μια καφετιέρα που και γρήγορη θα είναι και εύκολη στο καθάρισμα…το πρωί δεν έχει κανείς χρόνο για χάσιμο!

yes i do - Δώρα Γάμου Russell Hobbs - 03

Και επειδή το πρωινό λέγεται και είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο στο τσάι και τον καφέ…

Δώρο Τρίτο: Φρυγανιέρα

Αν μιλάμε για γλυκό πρωινό…μιλάμε για bread, butter and marmalade, και εδώ χρησιμεύει η φρυγανιέρα γιατί το ψωμί είναι πολύ πιο νόστιμο όταν είναι ζεστό και τραγανό!

yes i do - Δώρα Γάμου Russell Hobbs - 04

Αν βέβαια μιλάμε για αλμυρό πρωινό θέλετε το…

Δώρο Τέταρτο: Τοστιέρα

Φαντάσου να ξεκινάς το πρωινό σου με ένα ζεστό σάντουιτς και μάλιστα χωρίς να περιμένεις πολύ ώρα μέχρι να λιώσει το τυρί…γιατί αυτό είναι και το μυστικό για το πετυχημένο σάντουιτς το λιωμένο τυρί και μάλιστα γρήγορα!

yes i do - Δώρα Γάμου Russell Hobbs - 05

Αν επιλέξεις ανάμεσα σε αυτές τις τέσσερις συσκευές είναι δεδομένο πως κάθε πρωί οι φίλοι σου να σε ευχαριστούν νοερά για την spot on επιλογή σου!

Για περισσότερες ιδέες και πληροφορίες μπες εδώ: http://www.russellhobbs.com/  και εδώ

Από την Ευαγγελία Σιγάλα