Το δώρο γάμου είναι ίσως το πιο κρίσιμο ερώτημα που θέτει κάθε καλεσμένος στον εαυτό του. Με τα δεδομένα να αλλάζουν ραγδαία, η νέα γενιά καλεσμένων οφείλει στον εαυτό της να προσφέρει ένα δώρο χρήσιμο, χρηστικό, ιδιαίτερο και πολύ πρωτότυπο. Κάναμε την έρευνά μας και δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στο στεγνωτήριο MIELE ! Πιστέψτε μας, οι φίλοι σας θα το εκτιμήσουν!!

miele stegnotirio 1

«Επίκαιρο» όσο ποτέ. Γιατί έχουμε ήδη μπει στο φθινόπωρο, ακολουθεί ο χειμώνας, και όπως είναι φυσικό οι καιρικές συνθήκες καθιστούν το άπλωμα σχεδόν αδύνατο.

«Υγιεινό»: Προστατεύει τα ρούχα από τη σκόνη και τους ρύπους των εξωτερικών χώρων και απαλλάσσει το σπίτι από την υγρασία – πολύ σημαντικό για την υγεία ειδικά αν υπάρχουν στο σπίτι παιδιά!

Eco friendly: Αφού δουλεύει με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος σε μικρούς χρόνους στεγνώματος και κατανάλωση ενέργειας έως και Α+++.

«Έξυπνο»!: Γιατί διαθέτει ειδικούς αισθητήρες αλάτων που προσαρμόζουν τη διαδικασία στεγνώματος και διαφορετικά προγράμματα που αντιστοιχούν σε διαφορετικούς τύπους υφασμάτων!

Εργονομικό: Είναι κομψό και δεν πιάνει πολύ χώρο.

miele_stegnotirio_yesido_2

Αγαπάει & φροντίζει τα ρούχα μας. Ξεχάστε τα σημάδια από τα μανταλάκια, τα αλλοιωμένα χρώματα, τις σκληρές πετσέτες. Τα ρούχα στεγνώνουν πλέον ομοιόμορφα σε κυψελωτό κάδο και βγαίνουν τόσο μαλακά που πολλά δεν χρειάζονται καν σιδέρωμα!

Εξοικονομεί χρόνο. Από το πλυντήριο τα ρούχα μπαίνουν απευθείας στο στεγνωτήριο και είναι έτοιμα σε χρόνο dt.

Πρωτότυπο. Πείτε “όχι” σε βάζα, πιατέλες και άλλα all time classic κλισέ δώρα γάμου.

Και εννοείται, πως είναι πανεύκολο στη χρήση όπως όλες οι συσκευές Miele!

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για ένα ζευγάρι που ανοίγει νέο σπίτι και περιμένει μωρό..;! Εμείς σίγουρα όχι!

miele_stegnotirio_yesido_3

Απλώστρα μέσα στο σαλόνι και ρούχα που στεγνώνουν πάνω σε καλοριφέρ, καρέκλες και τραπέζια…Όχι πια! Οι νιόπαντροι φίλοι σας θα σας ευγνωμονούν!

miele stegnotirio 5

 

Smart tip: Πόσες φορές έχετε ξεχάσει να βάλετε μαλακτικό στην πλύση; Τώρα πια δεν πειράζει, γιατί το στεγνωτήριο Miele έχει ειδική θήκη, στην οποία μπαίνουν κάψουλες σε άρωμα της επιλογής σας, κι έτσι τα ρούχα αρωματίζονται κατά το στέγνωμα!

miele_stegnotirio_yesido_1

MIELE

διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 257, Ν. Ψυχικό

τηλέφωνο: 801 222 4444

site: www.miele.gr

facebook: Miele.Hellas

 

Από την Εύα Ανυφαντή