Τα άνθη που επιλέγονται να στολίσουν έναν γάμο έχουν και αισθητικό και συμβολικό ρόλο, και το ανθοπωλείο Paris Flowers γνωρίζει πώς να τους συνδυάζει ιδανικά, προσεγγίζοντας κάθε event που αναλαμβάνει με μια ολόφρεσκη ματιά.

Από τη Γεωργία Καρκάνη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας υπέροχος καλοκαιρινός γάμος όπου το ελληνικό τοπίο συνομιλεί με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, με κώδικα επικοινωνίας τα λουλούδια. Για να υπηρετήσει με συνέπεια και κομψότητα αυτό το concept, η ομάδα του Paris Flowers έδωσε έμφαση σε λιλά άνθη, που «πάντρεψε» με κλαδιά ελιάς σε πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες, από τις εντυπωσιακές ανθοστήλες μέχρι τις ατομικές πετσέτες της δεξίωσης.

Έτσι, στην είσοδο μάς υποδέχονται επιδαπέδιες συνθέσεις από ορτανσίες, τριαντάφυλλα, λεβάντα, μοβ λυσίανθο και δελφίνιουμ. Στην πέργκολα, που χαρίζει προστασία από τον φωτεινό καλοκαιρινό ήλιο, ζωηρόχρωμες πινελιές προσθέτουν μοβ λυσίανθοι και γλιτσίνιες, ενώ το λουλούδι μιγκέ χαρίζει το διαχρονικό λευκό της αθωότητας στη νυφική ανθοδέσμη.

Τα κλαδιά ελιάς και τα άνθη κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του μυστηρίου και της δεξίωσης, μέχρι τα σκαλοπάτια που οδηγούν στις ανθοστολισμένες ροτόντες του wedding dinner που, διάσπαρτα στο γρασίδι, ατενίζουν από ψηλά τη θάλασσα.

Το Paris Flowers δεν αφήνει τίποτα στην τύχη: ο φωτογράφος Νίκος Ρούσσης έχει απαθανατίσει την Κατερίνα, συνιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου των βορείων προαστίων, να επιμελείται προσωπικά κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης, με την προσοχή και το μεράκι που απαιτεί η ανθοδετική τέχνη.

Μέσα από αυτές τις εικόνες της τελετής ένωσης, της Ήρας και του Gregor, αντιλαμβανόμαστε πόσο σπουδαίο ρόλο έχουν τα λουλούδια στη δημιουργία ατμόσφαιρας και αυθεντικών συναισθημάτων. Αρκεί να εμπιστευτούμε το Paris Flowers, που με δημιουργικότητα και πολύχρονη εμπειρία θα μας βοηθήσει να κάνουμε πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων μας, προσφέροντάς μας τις καλύτερες ιδέες και επιλογές σύμφωνα με την εποχή, τον χώρο, το ύφος που θέλουμε να δώσουμε και φυσικά το budget μας.

Wedding Credits

Photographer: @nikroussis
Videographer: @constantinosmad
Wedding Planner: @atmyservice_weddingplanning
Venue: @islandartandtaste
Catering: @catering.dipnosofistirion
Florist: @paris__flowers
Sweets: @souit_bybabiszidilis
DJ, Lights, Constructions: @viparties.events
Bridal Dress: @pronovias
Bridal Shoes: @manoloblahnik
Preparations: @athenian.riviera.hotel
Groom’s Outfit: @boss
Animator: @katounas.chris
Violins: @violin_events_music

RELATED POSTS