Τίποτα δεν είναι πιο τέλειο σε ένα wedding party από τα stands με διάφορα πραγματάκια για τους καλεσμένους. Τι θα μπορούσε να είναι; Τα πάντα κυριολεκτικά! Αρκεί να έχουν μια party διάθεση, και πολύ χρώμα.

Κομφετί

Αντί του ρυζιού, και γενικότερα, είναι μια πολύ ωραία πρόταση με πολύ χρώμα και εικαστική χροιά για να επιλέξετε για το wedding party σας.

yes-i-do-ceremony-give-away1

Stand of Cigars

Για τους κυρίους κι όχι μόνο. Τι πιο chic από το να κάνετε ένα cigar stand για τους παρευρισκόμενους στο γάμο σας;

yes-i-do-ceremony-give-away2

Σπόροι φυτών

Μια επίσης φανταστική ιδέα, είναι να βάλετε ένα stand με φακελάκια σπόρων, τους οποίους οι καλεσμένοι μπορούν να φυτέψουν, και να έχουν ένα μοναδικό αναμνηστικό από τον γάμο σας.

yes-i-do-ceremeny-give-away3

Τούρτα από Μακαρόν

Δεν είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα στον κόσμο, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά πολύχρωμο και πανέμορφο, και ποιος δεν λατρεύει τα μακαρόν;

yes-i-do-ceremony-give-away4

Πυροτεχνηματικά Στικάκια

Ξέρετε ποια λέμε, αυτά που βάζουμε πάνω στις τούρτες. Πόσο πιο τέλεια ιδέα από το αναθέσετε στους καλεσμένους μόλις ο γαμπρός και η νύφη κάνουν την είσοδο τους, να ανάψουν ένα τέτοιο στικάκι για την υποδοχή; Και οι φωτογραφίες, φοβερές, Το εγγυόμαστε.

yes-i-do-ceremony-give-away5

Marshmellows & υλικά για Fondu

Μια φοβερή ιδέα, είναι να στήσετε έναν πάγκο για ζαχαρωτά και υλικά φοντύ! Θα χρειαστείτε ένα καμινέτο και φυσικά την βάση του φοντύ, και είναι μια ωραία λύση για να μην είναι μόνιμα καθιστοί οι καλεσμένοι, και καθώς θα είναι όρθιοι να ψήνουν, μπορεί να γνωριστούν κιόλας…

yes-i-do-ceremony-give-away6

Καλαθάκι με donuts

Ποιος δεν λατρεύει τα ζαχαρωμένα donuts; Ειδικά αν υπάρχουν παιδάκια στον γάμο, είναι μια τέλεια ιδέα για να τους δώσετε κάτι να τσιμπάνε, μεταξύ γευμάτων και ποτού (κι όχι μόνο οι μικροί μας φίλοι).

yes-i-do-ceremony-give-way7

 

By Irene Theodosi