The story #elanapamestonisi
Η Ελένη και ο Σπύρος πήγαν τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι στην Τήνο. Η άγρια ομορφιά της, η απότομη μα και τόσο αρμονική εναλλαγή των τοπίων, οι «κρυμμένοι θησαυροί» της και τα πάνω από 40 χωριά που εξερεύνησαν ένα προς ένα ήταν αρκετά για να την ερωτευτούν και να επιστρέφουν στο ίδιο νησί ξανά και ξανά. Ώσπου, όταν τέσσερα χρόνια μετά ήρθε η πρόταση γάμου, η απόφαση για τον wedding destination υπήρξε ομόφωνη: Tinos it is!
THE moment
Υπάρχει μια ιερή στιγμή κατά την οποία τα ερωτευμένα ζευγάρια συνειδητοποιούν πως βρήκαν «το άλλο τους μισό», με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στην περίπτωση της Ελένης και του Σπύρου, η στιγμή αυτή τους βρήκε να απολαμβάνουν πιασμένοι χέρι χέρι το ηλιοβασίλεμα στα Υστέρνια, ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού Μεροβίγλια, και συγκεκριμένα στην πλακόστρωτη αυλή μιας εκκλησίας. Η προοικονομία ήταν ξεκάθαρη. Ο γάμος έγινε πράγματι στη μαρμάρινη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.


The exo catering
Το δύσκολο task ήταν να πραγματοποιηθεί το γαμήλιο τραπέζι στο ίδιο σημείο, στο πλάτωμα δηλαδή ενός πλακόστρωτου καλντεριμιού. Tο ανέλαβε ο Γιώργος Αμοιραλής, συνιδιοκτήτης του exo catering, με την ομάδα του. Banquet και ροτόντες, καρέκλες Tiffany, λευκά τραπεζομάντιλα, υφασμάτινες πετσέτες με κεντημένα τα μονογράμματα του ζευγαριού και fairy lights μεταμόρφωσαν τον χώρο σε ένα μαγικό venue με θέα το Αιγαίο.

Tο μενού περιελάμβανε, μεταξύ άλλων:
- Σαλάτα με λούζα, τηνιακή γραβιέρα και dressing πετιμέζι.
- Σαλάτα αγκινάρας με κουσκούς.
- Ριγκατόνι λαχανικών με γραβιέρα Τήνου.
- Ελληνικά μαγειρευτά πιάτα όπως αρνί φούρνου με πράσο, φασκόμηλο και δεντρολίβανο.



Credits
Φωτογραφίες γάμου: Φωτοσύνθεση Art Photography & Video
Φωτογραφίες με προτάσεις από το μενού του exo catering: Το φωτογραφείο/ Χρύσα Παρασκευά
Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.
