Μάθετε τα πάντα από την ομάδα του “Τhe Vantastic Bar”, Μιχάλη Σιδέρη, Γιάννη Δάβαρη & Κώστα Παπαχρήστου που θα μετατρέψει τη δεξίωση του γάμου σας στο πιο ξέφρενο πάρτι.

yes-i-do-vantastic.jpg

The vehicles

The Vantastic Bar: Το αγαπημένο βανάκι, που αποτελεί ένα πλήρως εξοπλισμένο bar, κάνει στάση και αναλαμβάνει την οργάνωση του event σας, από τα cocktails μέχρι τη μουσική, σε όλη την Ελλάδα.

The Vantastic Box: Το μόνο τρέιλερ στην Ελλάδα που λειτουργεί ως κινητό bar, με vintage στοιχεία, θα πλαισιώσει όμορφα τον χώρο σας, κάνοντας το πάρτι να κρατήσει μέχρι το πρωί. 

The Vantastic Booth: Το νέο τζιπάκι-booth έρχεται για να καλύψει μουσικά τις διοργανώσεις σας. Μουσική, ρομποτικά φώτα και μηχανήματα καπνού μεταμορφώνουν τα πάρτι σας στο πιο fun story του Instagram.

The service

– Bar

– Catering

– Μουσική κάλυψη

– Φωτισμός

Πάντα σε συνεννόηση με τους πελάτες!

yes-i-do-vantasticbar.jpg

Cocktail suggestions by «The Vantastic Bar»

Welcome drinks: Για welcome drink διαλέγουμε πάντα κάτι ελαφρύ, δροσιστικό και χαμηλό σε αλκοόλ. Αυτό εξαρτάται φυσικά από το αν πρόκειται για καλοκαιρινό ή χειμερινό γάμο. Προτείνουμε ένα γευστικό «παιχνίδι» με μαστίχα ή ένα cocktail με αφρώδη οίνο.

For the groom: Το cocktail του γαμπρού συνήθως κινείται σε πιο spicy επιλογές, με συνταγές που είναι βασισμένες στο ρούμι. Το όνομά του προέρχεται από το όνομα του εκάστοτε γαμπρού ή από κάποιο χαρακτηριστικό του (αστείο, συνήθεια, παρατσούκλι). Σε αυτό θα βοηθήσουν φυσικά οι φίλοι του γαμπρού (γέλια).

For the bride: Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και με το cocktail της νύφης, με τη διαφορά ότι το συστατικό που χρησιμοποιούμε είναι η vodka ή το gin. Εκείνη την ημέρα η νύφη σίγουρα θα χρειαστεί κάτι δροσιστικό, κάτι που θα την «τονώσει», ένα cocktail με πολύ χρώμα και ιδιαίτερη γαρνιτούρα. 

Book them now!

Αν λοιπόν θέλετε όλοι οι καλεσμένοι να μιλούν για το γαμήλιο πάρτι σας, το «The Vantastic Bar» βρίσκεται στη διάθεσή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους το συντομότερο δυνατό!!!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-1vantastic.jpg

yes-i-do-vantastic2.jpg

Διαβάστε επίσης…

The Vantastic Bar: Τα πιο “fantastic” κοκτέιλς για τον γάμο σας

Yes I Do Backstage Files: Όλα όσα γίνονται πίσω από το υπέροχο περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας

Cinema Wedding Lessons: Ο γάμος της χρονιάς