Μόλις τον συναντήσεις αισθάνεσαι ότι τον γνωρίζεις από πάντα. Είναι μονίμως χαμογελαστός και έτοιμος για νέες περιπέτειες και καινούργια ξεκινήματα. Για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ούτε τα επιτυχημένα bar και καφετέριες που έχει, ούτε η τηλεοπτική του καριέρα ήταν αρκετά. Ήθελε και κάτι ακόμα. Έτσι με μια παρέα φίλων μετέτρεψαν το χόμπι τους σε επάγγελμα, «έβαλαν μπροστά» τις μηχανές του The Van Catering και με τις γεύσεις «του δρόμου» και τα πιο συναρπαστικά cocktails έδωσαν στα ζευγάρια τη δυνατότητα να μετατρέψουν τον γάμο τους σε μία αξέχαστη εμπειρία! Η ομάδα του The Van Catering μπορεί να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης και φαίνεται πως δεν σταματάει πουθενά! Είστε έτοιμοι για το πιο συναρπαστικό πάρτι της ζωής σας;

Photo: G wedd Fotografia by George Bouzakis

Κώστα, θα ξεκινήσω με το πιο σημαντικό. Τελικά τι χρειάζεται ένα wedding party για να πάει καλά;

Η εμπειρία μας έχει δείξει πως ένα wedding party για να πάει καλά χρειάζεται κέφι και μηδέν άγχος. Από τη μεριά μας μπορούμε να εγγυηθούμε και για τα δύο. Είμαστε «εκεί» για να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να τον εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς απρόοπτα.

Πώς μπορεί ένα Van να δώσει εντελώς διαφορετικό χρώμα και vibe σε ένα γαμήλιο πάρτι;

To Van είναι μια ρετρό νότα σε μία σύγχρονη εποχή. Αυτή η αντίθεση από μόνη της είναι αρκετή για να κάνει τη διαφορά και να φέρει έναν αέρα μιας άλλης εποχής και πολλές φορές να ξυπνήσει παλιές και όμορφες αναμνήσεις!

Τα vans -θα τολμήσω να πω- ότι αποτελούν το μεγάλο trend της χρονιάς που διανύουμε και σίγουρα της επόμενης. Ποιο στοιχείο ξεχωρίζει το The Van Catering από τα υπόλοιπα;

Ξεχωρίζουμε θεωρώ γιατί πάνω από όλα ταυτιζόμαστε με τους πελάτες μας. Για εμάς σημαντικό δεν είναι να πάμε να κάνουμε μία εκδήλωση, να πληρωθούμε και να τελειώσουμε. Γιορτάζουμε και διασκεδάζουμε μαζί τους σαν να είναι η δική μας ημέρα. Αυτή η πινελιά πιστεύω ότι μας κάνει ξεχωριστούς, πάντα βέβαια σε συνδυασμό με τις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και το ανθρώπινο δυναμικό που είναι εξαιρετικό και απαρτίζεται μόνο από επαγγελματίες. Η ομάδα μας αποτελείται από συνεργάτες που νοιάζονται για το The Van Catering και φυσικά για τον πελάτη. Στόχος μας είναι όποιος επιλέξει εμάς να νιώσει αυτή την αγάπη και το ενδιαφέρον σε προσωπικό επίπεδο. Επιλέγοντας να μας συμπεριλάβει σε μία τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του μας δημιουργεί την ευθύνη να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να φροντίσουμε ώστε να κυλήσουν όλα όπως πρέπει!

yes-i-do-van_4.jpg

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το The Van Catering. Ποιες υπηρεσίες παρέχετε;

Εμείς ξεχωρίζουμε για «τις γεύσεις του δρόμου». Street food burger, hot dog και εξαιρετικά cocktails! Η εταιρία έχει στηριχθεί σε αυτή την ιδέα: παροχή φαγητού και ποτού/cocktails με έναν ευφάνταστο και διαφορετικό τρόπο από επαγγελματίες εξειδικευμένους στον τομέα τους.

Γάμοι, βαφτίσεις, birthday parties, εταιρικά events. Τελικά δεν σταματάτε πουθενά;

Αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα του The Van Catering. Πάει παντού και δεν σταματάει πουθενά! Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης και οι περιορισμοί τολμώ να πω ότι είναι ελάχιστοι ως μηδενικοί!

Μου δίνετε την αίσθηση ότι δεν κουράζεστε ποτέ και ότι έχετε πάντα το χαμόγελο και την ενέργεια ενός μικρού παιδιού. Η δουλειά σας όμως είναι και κουραστική και σίγουρα απαιτητική. Πώς καταφέρνετε να έχετε πάντα τόσο κέφι;

Ο πιο σημαντικός λόγος είναι η αγάπη και η όρεξη που έχει ο καθένας μας για αυτή τη δουλειά. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις όλα είναι πιο εύκολα, αλλά και σε μία δύσκολη ημέρα βγάζουμε από πάνω μας την όποια δυσκολία, την «κλείνουμε» στο πορτ-μπαγκάζ και φοράμε τα χαμόγελα για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα! Ο ρόλος μας άλλωστε είναι να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά και για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα εμείς να περνάμε όμορφα! Σε αυτό το κομμάτι παίζει ρόλο φυσικά η πολύ καλά δεμένη ομάδα μας!

yes-i-do-van_2.jpg

Να πιάσουμε ένα υποθετικό -αλλά πολύ συνηθισμένο- σενάριο. Έρχεται σε εσάς ένα ζευγάρι και θέλετε να αναλάβετε το wedding party του σε επίπεδο drinks & food. Τι του προτείνετε και πόσο «ακριβό σπορ» είναι το van σε έναν γάμο;

Εμείς λειτουργούμε κάπως ανάποδα. Πάντα ακούμε το ζευγάρι τι θέλει και πώς το έχει σκεφτεί. Φυσικά δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις μέλλουσες νύφες γιατί γνωρίζουμε καλά πως είναι οι πρωταγωνίστριες της ημέρας. Με βάση λοιπόν τα δικά τους όνειρα ξεκινάμε να χτίζουμε. Το ζευγάρι ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει, οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση των ονείρων τους. Oι προτάσεις που δίνουμε είναι κυρίως σε μορφή street food μιας και ταιριάζει καλύτερα με το concept μας και στην κατηγορία του ποτού δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Πες μας το πιο fun περιστατικό που σας έχει συμβεί σε γάμο!

Συνταρακτικό σε εμάς δεν έχει συμβεί ευτυχώς και θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί σε αυτό! Όμως, ήμασταν μάρτυρες σε έναν γάμο που ο γαμπρός ξέχασε τις βέρες και ο παπάς ήθελε να φύγει!

yes-i-do-van_5.jpg

Το «The Van Catering» με 3 λέξεις είναι:

• Ποιοτικό • Διαφορετικό • Αξιόπιστο

3 cocktails που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γάμο:

• Κάτι που να περιλαμβάνει passion fruit, όπως το Porn Star.

• Οπωσδήποτε ένα cocktail με φράουλα για τις γυναίκες, όπως το Daquiri Strawberry.

• Και ένα Mojito!

Catering

• Food • Cocktails • Sweets

Ideal for…

• Weddings • Baptisms • Birthday Parties • Kids Parties • Openings • Company Events

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

the_van_catering.jpg

Διαβάστε επίσης…