Η πρόταση γάμου αποτελεί την κορυφαία στιγμή έκφρασης της αγάπης ενός άνδρα προς τη γυναίκα που έχει επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό του.

Πρόκειται για μια στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού η οποία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη και τον δύο και θα εξιστορηθεί αρκετές φορές στα παιδιά τους με συγκινητικό, αφηγηματικό τρόπο.

Αν χρειάζεστε ιδέες για να «σκηνοθετήσετε» την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου, διαβάστε στη συνέχεια μερικές εμπειρίες αναγνωστών μας οι οποίοι… είχαν τη χαρά να λάβουν ως απάντηση το μεγάλο «Ναι».

Μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην αγάπη

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός στην κατασκευη ιστοσελιδων για να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική υπόσχεση παντοτινής αγάπης που συνοδεύεται από πρόταση γάμου. «Στο Διαδίκτυο υπάρχουν διαθέσιμα εκατοντάδες πρότυπα για ιστοσελίδες, στα οποία παρέχονται βήμα προς βήμα οδηγίες για να κατασκευαστεί ένα απλό site που να εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό. Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει την ιστορία της σχέσης του ζευγαριού, κοινές φωτογραφίες και βίντεο, αγαπημένα τραγούδια και ηλεκτρονικές καταγραφές του και φυσικά, σε κάποιο σημείο πρέπει να υπάρχει το “μεγάλο ερώτημα” της πρότασης» αναφέρει ο Γιώργος Κ., που επέλεξε αυτόν τον τρόπο να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

3 Simos January 2017

 

Πρόταση γάμου στην… ουρά ενός αεροπλάνου

Σίγουρα το έχετε δει σε κάποια αμερικανική ταινία, αλλά πιθανώς να μην γνωρίζετε ότι μπορεί ο καθένας να κάνει μια φαντασμαγορική πρόταση γάμου από… αέρος! «Είχα κερδίσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και χωρίς δεύτερη σκέψη, σκέφτηκα να διαθέσω ένα μέρος του για να κάνω μια εξωπραγματική πρόταση γάμου στην κοπέλα μου» εξηγεί ο Θανάσης Μπ., λογιστής. «Απευθύνθηκα σε μια εταιρεία που εντόπισα στο Διαδίκτυο, ναύλωσα ένα ιδιωτικό τζετ, έβαλαν στην ουρά του το μήνυμα της πρότασης γάμου και πήγα τη σύντροφό μου λίγο έξω από την Αθήνα για να δει την πτήση, σε σημείο και χρόνο που μου είχαν υποδείξει οι διοργανωτές. Εκείνη ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση και το “ναι” της ήταν αναπόφευκτο».

2 Simos January 2017

Από τα ψηλά στα χαμηλά για το πολυπόθητο «Ναι»

Την ιδέα να συνδυάσει την πρόταση γάμου που είχε σκοπό να κάνει στο ταίρι του από καιρό με την μεγάλη του λατρεία, το Bungee Jumping, είχε ο αναγνώστης Μιχάλης Β., διαφημιστής. «Έπεισα την κοπέλα μου να κάνουμε μαζί Bungee Jumping με κύριο επιχείρημα το “αν δεν κάνουμε τώρα που είμαστε νέοι καμιά τρέλα, πότε θα την κάνουμε;”» εξηγεί ο νεαρός άνδρας. «Οργάνωσα λοιπόν, μια ημέρα Bungee Jumping στον Ισθμό της Κορίνθου -το κόστος δεν ξεπερνά τα 80 ευρώ μαζί με το DVD της εμπειρίας- και της ζήτησα να με παντρευτεί ένα δευτερόλεπτο πριν πηδήξουμε στο κενό! Έλαβα τη θετική της απάντηση μόλις προσγειωθήκαμε, ανάμεσα σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης αλλά και αδρεναλίνης από την όλη συναρπαστική πτώση μας».

1 Simos January 2017