Weds-to-be, γονείς και όσοι ετοιμάζεστε να οργανώσετε το event ή το party της ζωής σας, επιβαστείτε μαζί μας στο The folks Wagen Vintage Bar... γιατί ετοιμάζεται να φύγει για το πιο απολαυστικό ταξίδι . Ένα ταξίδι γεμάτο γέλια, χαρά, μουσική, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδικές στιγμές, με εσάς πρωταγωνιστές! Με βάση τον συνδυασμό του χθες με το σήμερα η δημιουργία του ιδιαίτερου vintage bar έρχεται για να κάνει upgrade στο εκάστοτε event που επιθυμείτε να οργανώσετε. Επαγγελματίες baristas και bartenders, με το κατάλληλο προσωπικό θα φροντίσουν να ικανοποιήσουν γευστικά τους καλεσμένους σας προσφέροντας ευφάνταστα cocktails, δροσιστικούς χυμούς, καφέδες και εκλεκτό finger food!

Tι λέτε, είστε έτοιμοι για επιβίβαση;

Το Yes I Do μίλησε με τη Διονυσία και τον Νίκο ιδιοκτήτες του Τhe folks Wagen Vintage Bar – και έμαθε τα πάντα για το van που έχει γίνει trend!

Μιλήστε μας για το The folks Wagen Vintage Bar. Πότε ξεκίνησε το «ταξίδι» του και πώς εμπνευστήκατε το όνομά του;

Η ιδέα προήλθε από τις αναμνήσεις του παρελθόντος, τα ταξίδια και οι εκδρομές παρέα με φίλους και συγγενείς. Τα γέλια, το παιχνίδι, το πικ-νικ και η μουσική μας ένωναν όλους. Όλα αυτά αλλά και η μεγάλη μας αγάπη για τα vintage αυτοκίνητα, μας έκαναν να ενώσουμε το χθες με το σήμερα, φτιάχνοντας το βαν του 1971 για το 2023. Το όνομα θέλαμε να ακούγεται τουλάχιστον το ίδιο. Το Folks παραπέμπει στον άνθρωπο, στους λαούς.  Αυτούς που το Τhe folks Wagen Vintage Bar θέλει να φροντίσει να περάσει μοναδικές στιγμές πλημμυρισμένες από όμορφα συναισθηματα, όπως και εμείς κάποτε.

Φωτογραφία: @billys_themelis

Ποιες υπηρεσίες παρέχει;

Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται με τις ανάγκες του εκάστοτε event. Δροσιστικοί χυμοί, καφές, ευφάνταστα cocktails και finger food είναι κάποια από αυτά. Φυσικά τον πρώτο λόγο τον έχει ο πελάτης μιας και παρέα θα βρούμε τι επιθυμεί και ποιες γεύσεις του ταιριάζουν ακριβώς.

Εκτός από γάμους και βαπτίσεις, τι άλλα events αναλαμβάνετε;

Δεν υπάρχει περιορισμός, ούτε κάποια προτίμηση, σκοπός μας πάντα είναι το The folks Wagen Vintage Bar να βρίσκεται στο εκάστοτε event (όποιο και αν είναι αυτό) με επαγγελμτισμό και ευγένεια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας υπέροχες αναμνήσεις.

Φωτογραφία: @billys_themelis
Φωτογραφία: @billys_themelis

Το The folks Wagen Vintage Bar «ταξιδεύει» σε όλα τα μέρη της Ελλάδας;

Nαι, μπορεί να παρευρεθεί και εκτός Αθηνών, πάντα κατόπιν συνεννόησης για διαθέσιμη ημερομηνία.

Από μόνο του το The folks Wagen Vintage Bar είναι πανέμορφο, όμως ο εκάστοτε πελάτης μπορεί να παρέμβει στη διακόσμηση του;   

Το Τhe folks Wagen Vintage Bar, έχει ως παροχή και τη διακόσμηση του εκάστοτε event. Eπίσης υπάρχουν επιπλέον 2 Smart TV οθόνες που μπορούν να προβάλλουν κάποιο βίντεο ή φωτογραφίες αλλά και ένας μαυροπίνακας τον οποίο επιμελείται η καλλιτέχνιδα Chez Caroline. Φυσικά μπορεί να παρέμβει και ο πελάτης ή αν έχει δοθεί για κάποιο διαφημιστικό να μπει η επωνυμία της εταιρείας.

Φωτογραφία: @apostolis_platanias

Ποιο event που έχετε αναλάβει σας έχει μείνει αξέχαστο και γιατί;

Το κάθε event για εμάς είναι ξεχωριστό, το επιμελούμαστε σαν να είναι δική μας η εκδήλωση και προτεραιότητά μας είναι να περάσουν οι καλεσμένοι έτσι, ώστε να τους μείνει αξέχαστη η ημέρα αυτή.

Με μια φράση το The folks Wagen Vintage Bar… Παρέα με το The folks Wagen Vintage bar δημιουργήστε χαρούμενες ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες για μια ζωή… και μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες!

The folks Wagen Vintage bar

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973559920

Email: thefolkswagenbar@gmail.com

Instagram: @thefolkswagenbar

Facebook: @thefolkswagen-vintagebar

RELATED POSTS