Συναντήσαμε τους 5 αγαπημένους μας ραδιοφωνικούς παραγωγούς και βουτήξαμε στις μουσικές και τα ακούσματά τους. Μιλήσαμε μαζί τους για wedding parties, πρώτους χορούς και τα μεγάλα μυστικά του έρωτα. Γιατί οι ίδιοι ξέρουν πολύ καλά από έρωτα. Άλλωστε τον ζουν εδώ και χρόνια. Με το ραδιόφωνο! Aς δούμε τι έχει να μας πει στο πρώτο μέρος ο Άγγελλος Τριάντης!

Photos by Arte Cinematica

Grooming by Katerina Kyrgiou 

Άγγελος Τριάντης , Love Radio – καθημερινά 19.00 -22.00

Yes I do free press Angel Triadis 16

Η φωνή του έχει κάτι μαγικό. Σου παίρνει την κούραση της ημέρας. Σε ταξιδεύει. Σε ηρεμεί. Ο Άγγελος θα σου μιλήσει για σένα και θα αισθάνεσαι ότι από κάπου σε παρακολουθεί. Λες δεν μπορεί να ξέρει ότι περνάω αυτή τη φάση στην ερωτική μου ζωή.. Κι όμως το ξέρει. Η συζήτηση μαζί του ξεκινάει από έρωτες για να καταλήξει στο γάμο. Άλλωστε όλα τα love stories κάπως έτσι δεν πηγαίνουν;

Yes I do free press Angel Triadis 14

Ο έρωτας / οι σχέσεις/ τα μυστικά τους:

Μια σχέση, μια επιτυχημένη σχέση είναι πιο δύσκολη και από την κατανόηση του χωροχρόνου… Όσο δύσκολη είναι όμως, τόσο απλά νομίζω είναι τα συστατικά της. Έρωτας, πάθος, κατανόηση, εμπιστοσύνη, επικοινωνία και σεβασμός! Βάλε και μια γερή δόση συναισθηματικής ασφάλειας and you can’t lose!!!

Το μυστικό στον έρωτα: Be patient and have your eyes and heart open!

Yes I do free press Angel Triadis 2

Yes I do free press Angel Triadis 8

Οι γάμοι/ οι πρώτοι χοροί/ οι wedding μουσικές:

Στους ελληνικούς γάμους με χαλάει κυρίως η έλλειψη προτοτυπίας. Αλλά αυτό που δεν αντέχω είναι τα χιλιάδες στρας που νομίζεις ότι είναι ο ουρανός με τ’ άστρα, τα μαλιά τούρτες(εν μπορώ όμως, δεν μπορώ… Τέλος)  και η κιτσιά που βγάζουν κάποιοι θεωρώντας ότi more is better! Less Is More πότε θα το μάθουμε αυτό επιτέλους!   Δεν έχω πάει ακόμα σε έναν τέλειο γάμο αλλά θα πάω σίγουρα στο γάμο της Μυρτώς Κάζη που σίγουρα θα είναι τέλειος!!!  Στον δικό μου γάμο θα χορέψουμε  Lino Cannavacciuolo – Altalena…Και βέβαια, σε κάθε wedding party πρέπει να ακουστεί το: Η ζωή εδώ τελειώνει. Όλο και κάποιος “χαρούμενος” θα το ζητήσει!

Yes I do free press Angel Triadis 6

Το playlist του Άγγελου Τριάντη για φέτος:

Melina Merkouri – Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι – Papercut Remix

IYES – Crazy In Love

Tracy Chapman – Give me one reason

Katerina Douska – Do I wanna Know

Hindi Zahra – Beautiful Tango

Yes I do free press Angel Triadis 13

Mπορείς να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο και στο πρώτο #yesidogr_freepress αλλά και τους Γιάννη Λεουνάκη εδώ , Άννα Αναστασίου εδώ , Ιωάννα Τσέλιγκα & Δημήτρη Ψεματίκα εδώ.