Είστε newly weds, παντρεμένοι με παιδιά ή ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και με ευκαιρία τις διακοπές της εορταστικής περιόδου τσεκάρετε μέρη για να διοργανώσετε το τραπέζι του γάμου σας; Ψάχνετε κάτι το ξεχωριστό για το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων ή του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν; Το Chefi boutique restaurant με την υπογραφή της Έφης Κότσαπα είναι το ιδανικό venue. Σερβίρει το καλύτερο φαγητό του κόσμου -όπως είναι το μότο του- και εξαιρετικό κρασί. Για αυτές τις δύο βραδιές, προσαρμόζει τα πιάτα του αγαπημένου του μενού στο ύφος των ημερών, διευρύνοντας τους γευστικούς ορίζοντες των πιστών θαμώνων και των νέων φίλων του – που θα γίνουν πιστοί θαμώνες. 

Η συντακτική ομάδα του Yes I Do σε pre-Christmas δείπνο στο Chefi με το best food (and wine) in the world! (Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μακρής)

Τα μενού της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνουν 6 διαφορετικά πιάτα 6 αστέρων που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Συνδυάστε τα με μία από τις ετικέτες κρασιού που θα σας προτείνει το ενημερωμένο προσωπικό του, το οποίο είναι πάντα εκεί για να σας παρουσιάσει τα πιάτα με έναν τρόπο που τα κάνει ακόμη πιο λαχταριστά.

Το Chefi έβαλε την αγιοβασιλιάτικη σκούφια του!

Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας σε όποιο από τα δύο seatings προτιμάτε! Το πρώτο ξεκινάει στις 18:30 και τελειώνει στις 21:00. Είναι ιδανικό αν έχετε μικρά παιδιά και θέλετε να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα χωρίς να το ξενυχτήσετε. Αν θέλετε να κάνετε «αλλαγή χρόνου» πριν πράγματι αλλάξει ο χρόνος και στη συνέχεια να επιστρέψετε σπίτι και να τα βάλετε για ύπνο. Επιπλέον, είναι επίσης βολικό αν θέλετε να δείτε τους φίλους σας σε ένα όμορφο, εορταστικό περιβάλλον και αργότερα να περάσετε το βράδυ σας σε κάποιο συγγενικό σπίτι! Το δεύτερο seating ξεκινάει στις 21:00 και είναι αυτό που επιλέγουν όσοι δεν έχουν κανέναν περιορισμό χρόνου!

Λευκό ή κόκκινο, το κρασί είναι must στο Chefi (Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μακρής)

Αν θέλετε να σας ανοίξει η όρεξη, ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα φοβερά εορταστικά μενού που σας περιμένουν στο Chefi boutique restaurant και για περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε στο 2106815774 ή στείλτε e-mail στο chefi@chefi.gr.

Το μενού της Παραμονής των ΧριστουγέννωνΤο μενού του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν

Διαβάστε επίσης…