You are here

The best food in the world | Μια διαφορετική συνέντευξη με την Έφη Κότσαπα, ιδιοκτήτρια του μπουτίκ ρεστοράν Chefi

Chef + Efi = Chefi

Η ιδιοκτήτρια του Chefi Έφη Κότσαπα προτιμά τα παιχνίδια από τις κλασικές συνεντεύξεις, γι’ αυτό μαζί της θα παίξουμε!

yes-i-do-freepress-interview_12.jpg

Η ακροστιχίδα του Chefi:

Chef. Είναι καλός όταν...  Χαμογελάνε τα μάτια του κάθε φορά που μιλάει για φαγητό.

Happiness είναι...  Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

Efi. Με μία φράση...  Carpe diem.

Food σημαίνει...  Λόγος για να ξυπνάς το πρωί.

Συμπλήρωσε τα κενά…

Ένα καλό δείπνο είναι…  Η απόλαυση της ζωής.

Ο «κρυμμένος θησαυρός» του Chefi είναι…  Το φιλικό περιβάλλον, η ομάδα και  η ζεστή εξυπηρέτηση.

Άφησες μια καριέρα σε πολυεθνική  γιατί σου έλειπε…  Το να κάνω κάτι που μου αρέσει πραγματικά. 

Αυτό που δεν έβρισκες  σε άλλα εστιατόρια,  αλλά υπάρχει στο Chefi…  Ίσως το βρείτε εσείς όταν έρθετε.

Το πιο σημαντικό  πράγμα στη ζωή είναι...  Να κάνεις αυτό που επιθυμείς  και η σοκολάτα!

Το Chefi είναι open για...  Βαπτίσεις, γάμους (θρησκευτικούς, πολιτικούς ή LGBT), δείπνα, κυριακάτικα γεύματα,  πάρτι γενεθλίων, κατοικίδια, χαρούμενους  ανθρώπους και όλους αυτούς που  αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-freepress-jpegs_42.jpg

Photo: G wedd Fotografia by George Bouzakis

Διαβάστε επίσης...

Chefi:Τραπέζι βάπτισης χωρίς κανόνες!

Chefi: Η καλύτερη επιλογή για πάρτι βάπτισης!

Chefi: Αυτό είναι το πιο boutique εστιατόριο για να φιλοξενήσει το τραπέζι του γάμου σας!

Tags

Comments

Add new comment