Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, τα αγαπημένα μας χρώματα για έναν ανοιξιάτικο γάμο είναι τα pastels! Πώς θα μπορούσε κανείς να αντισταθεί στις απαλές αποχρώσεις του γαλάζιου, του ροζ, του κίτρινου και άλλων;

Φωτογραφία από Asad Photo Maldives (Pexels)

Από τη νυφική ανθοδέσμη έως τη γαμήλια τούρτα, οι pastel αποχρώσεις μπορούν να εμφανιστούν σε κάθε κομμάτι της διακόσμησης του γάμου σας. Οι επιλογές με αυτή την παλέτα χρωμάτων είναι πραγματικά ατελείωτες! Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις 10 πιο υπέροχες ιδέες για να ενσωματώσετε τα pastel χρώματα στον γάμο σας.

Προσκλήσεις

Είναι η πρώτη εικόνα που θα έχουν οι καλεσμένοι από τον γάμο σας, οπότε πρέπει να θέσετε ψηλά τον πήχη!

Φωτογραφία από Olya Kobruseva (Pexels)

Νυφικά παπούτσια

Μην κολλάτε στο κλασικό λευκό! Δοκιμάστε να γίνετε πιο τολμηρή επιλέγοντας ένα ζευγάρι σε pastel απόχρωση.

Φωτογραφία από Wedding Dreamz (Unsplash)

Νυφική ανθοδέσμη

Φυσικά τα λουλούδια σε pastel αποχρώσεις έχουν θέση στο γαμήλιο μπουκέτο σας – ειδικά την άνοιξη!

Φωτογραφία από chuttersnap (Unsplash)

Παράνυμφοι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναδείξετε τα χρώματα του γάμου σας είναι με τα φορέματα των παρανύμφων σας – μικρών ή μεγάλων!

Φωτογραφία από Sincerely Media (Unsplash)

Λουλούδια στις καρέκλες

Ένα μπουκέτο με λουλούδια σε pastel αποχρώσεις στις καρέκλες του γαμπρού και της νύφης θα δώσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στη συνολική διακόσμηση!

Φωτογραφία από Kelly Jean (Usplash)

Ποτά και cocktails

Τα pastel χρώματα μπορούν να εμφανιστούν στο γάμο σας πέραν της διακόσμησης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να σερβίρετε πολύχρωμα ποτά ή cocktails!

Φωτογραφία από Bruna Branco (Unsplash)

Τραπέζι ευχών

Το τραπέζι ευχών με τις λιχουδιές και τα κεράσματα για τους καλεσμένους μπορεί να γίνει όσο πιο εντυπωσιακό μπορείτε να φανταστείτε! Μη το φοβηθείτε!

Φωτογραφία από Kelly Neil (Usplash)

Χαλί

Αντί για κόκκινο ή λευκό όπως συνηθίζεται, επιλέξτε το χαλί πάνω στο οποίο θα περπατήσετε για να φτάσετε στον αγαπημένο σας να έχει pastel χρώμα.

Φωτογραφία από Jeremy Wong Weddings (Unsplash)

Table decor

Όταν εμπλέκονται τα pastels, τίποτα δεν πρέπει να είναι υπερβολικό – τα όμορφα χρώματα μιλούν μόνα τους! Επιλέξτε πετσέτες σε pastel χρώματα που ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου σας.

Φωτογραφία από Emma Bauso (Pexels)

Γαμήλια τούρτα    

Εάν δεν επιθυμείτε μια παραδοσιακή γαμήλια τούρτα, ενσωματώστε τα pastel χρώματα στη διακόσμηση της.

Φωτογραφία από Ellieelien (Unsplash)

YES I DO TIP: Όπως είπαμε και παραπάνω η χρωματική παλέτα των pastels είναι πολύ πλούσια, επομένως δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει. Εκτός από ανοιξιάτικο must, τα pastel χρώματα αποτυπώνονται τόσο όμορφα στις φωτογραφίες που η επιλογή θα σας αποζημιώσει!

RELATED POSTS