Με μια ανάρτηση γεμάτη νοσταλγία και ρομαντισμό γιόρτασε τα 11 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παρομοιάζοντας τον γάμο της με το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής τους, η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό μια φωτογραφία από την ώρα του μυστηρίου του γάμου τους.

Photo: @ stam_tsimtsili/ instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρεται συχνά μέσα από τις εκπομπές της αλλά και σε συνεντεύξεις της για την αγάπη και την αμοιβαία αλληλοεκτίμηση που μοιράζονται με τον σύζυγό της αλλά και δημοσιεύοντας πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της όμορφης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Photo: @ stam_tsimtsili/ instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Θέμη Σοφό στις 25/6/11 ανταλλάσσοντας μερικά παθιασμένα φιλιά μπροστά στις κάμερες που έγιναν κυριολεκτικά talk of the town. Το ζευγάρι μέσα σε αυτά τα χρόνια κοινής τους πορείας έχουν αποκτήσει 3 παιδιά ( 2 κόρες και έναν γιο) και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Εμείς που θέλουμε πάντα τέτοια, τους ευχόμαστε να ζήσουν!

RELATED POSTS