Ένα ακόμα άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι που αποφασίζει να πάρει χωριστούς δρόμους, φαίνεται να είναι και η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου με τον Ιταλικής καταγωγής και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή σύζυγό της, Bruno Cirillο.

Photo: @ elena_asimakopoulou/ instagram

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια, έκανε την αποκάλυψη της είδησης που αφορά την προσωπική της ζωή, μέσα από ένα σύντομο Q&A που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με απλά λόγια και χωρίς πολλές λεπτομέρειες, παραδέχτηκε πως πάει καιρός που οι δυο τους ζούνε χωριστά και ευχαρίστησε τους followers για τη διακριτικότητά τους.

Photo: @ elena_asimakopoulou/ instagram

Η αλήθεια είναι πως εδώ και κάποιο διάστημα το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους, καθώς δεν δημοσίευε κοινές τους φωτογραφίες ούτε κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή. Η Έλενα, συνεχίζει την επαγγελματική της πορεία στην Ελλάδα, παραμένοντας παράλληλα μια full time μαμά, ενώ ο διεθνούς φήμης πρώην ποδοσφαιριστής, ζει και εργάζεται πια στην Ιταλία.

Photo: @ elena_asimakopoulou/ instagram

Η Έλενα Ασημακοπούλου γνωρίστηκε με τον Bruno Cirillo στη Μύκονο το 2007, λίγο μετά τη στέψη της ως Μις Ελλάς στα καλλιστεία του Αντ1. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και σύντομα ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου, όπου προχώρησαν σε πολιτικό γάμο. Ο θρησκευτικός τους γάμος ωστόσο πραγματοποιήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα το 2018,  με την παρουσία λίγων καλεσμένων και εκλεκτών φίλων, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους Μαρία Ροζάρια.

RELATED POSTS

Shakira – Pique: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης

To ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες, με μία λιτή ανακοίνωση.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χώρισαν ύστερα από 16 χρόνια σχέσης

«Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας...»

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Χώρισαν οριστικά!

Οι φήμες περί τρίτου προσώπου, η διάψευση του χωρισμού και το οριστικό τέλος της σχέσης τους...