Όλοι θυμόμαστε τον εντυπωσιακό πριγκιπικό γάμο του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού των τελευταίων ημερών και στο Yes I Do έχουμε αναφερθεί εκτενώς στην ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι. Τι κι αν σας λέγαμε πως ο γάμος αυτός δεν ήταν ο μοναδικός που πραγματοποιήθηκε; 

royal-wedding-sat-b38a857c85f9777050049bedcfc787341fba2225.jpg

Στη 2ωρη συνέντευξη που παραχώρησε το ζεύγος στην Oprah Winfrey, μεταξύ πολλών σοκαριστικών αποκαλύψεων που έγιναν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με το κοινό ένα ακόμη μυστικό. 3 ημέρες πριν από τον γάμο που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης, οι δυο τους είχαν πει το «Yes I Do» σε μια πολύ intimate τελετή στην αυλή του σπιτιού τους, παρουσία μόνο του Αρχιεπίσκοπου Καντουρίας. 

gettyimages-1231537162.webp

Αναφερόμενη στην πολύτιμη και αληθινή σχέση που έχουν μεταξύ τους, η Markle δήλωσε πως «Ακόμα σε ό,τι αφορά τον γάμο μας, 3 ημέρες πριν από τον (βασιλικό) γάμο, παντρευτήκαμε. Κανείς δεν το γνωρίζει, αλλά τηλεφωνήσαμε στον αρχιεπίσκοπο και του είπαμε πως αυτό το γεγονός, αυτό το θέαμα είναι για τον κόσμο. Εμείς θέλαμε μία ένωση που να αφορά μόνο εμάς. Οι όρκοι που έχουμε, είναι κορνιζαρισμένοι στο δωμάτιό μας, ήταν από εκείνη την ημέρα στην αυλή μας που ήμασταν οι δυο μας μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο και αυτό ήταν. Μόνο εμείς οι 3». Όπως ανέφερε αργότερα ήταν η αυθεντικότητα της στιγμής που αποζητούσαν και πλέον είναι το χαρακτηριστικό δεν λείπει από την καθημερινή τους ζωή από τη στιγμή που μετακόμισαν στην Αμερική. Ακόμα κι αν λατρέψαμε τον γάμο τους στο Παρεκκλήσι Αγίου τιυ Γεωργίου, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως ο γάμος στην αυλή του σπιτιού τους θα ήταν σίγουρα μαγικός.

Must Read:

Meghan Markle & πρίγκιπας Χάρι: Η ζωή τους στις ΗΠΑ, το νέο σκάνδαλο και η συνέντευξη στην Oprah Winfrey

The Royal Rebel: Αποκωδικοποιούμε το bridal look της πριγκίπισσας Μαργαρίτας

Queen Elizabeth | Η εκθαμβωτική bridal εμφάνιση, οι αναποδιές και το νυφικό που αγοράστηκε με… κουπόνια!

Most Popular:

Οι 10 βασικές υποχρεώσεις της κουμπάρας!

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!