Η Ευτυχία Κατσιάβα, ιδιοκτήτρια της πιο μεγάλης αλυσίδας οπτικών, της Orama Optics, “μας βάζει τα γυαλιά” και μας ταξιδεύει από την Αντίπαρο μέχρι τον γάμο της Grace Kelly σε μια πολύ ενδιαφέρουσα wedding κουβέντα !

Θέλω να θυμηθείς τον πιο ΤΕΛΕΙΟ γάμο που έχεις πάει ποτέ! Τι είναι εκείνο που τον κατέταξε πρώτο στην καρδιά και το μυαλό σου;

Ο γάμος της ξαδέρφης μου σε ένα κτήμα στην Αντίπαρο δίπλα στη θάλασσα. Εκτός από το γεγονός ότι είμαστε φίλες από μικρά παιδιά και ήταν συγκινητικό να τη βλέπω νυφούλα , η τοποθεσία ήταν μαγική.

yes-i-do-antiparos.jpg

Μπορείς να φέρεις στη μνήμη σου την πιο ξέφρενη στιγμή σου σε κάποιο wedding party; Τι έκανες και ποιο συναίσθημα σου έχει αφήσει εκείνη η βραδιά;

Η πιο έντονη στιγμή είναι στο πάρτi του δικού μου γάμου. Έχει τελείωσει το μυστήριο , έχει φύγει το άγχος και απλά διασκεδάζουμε και χορεύουμε με όλους μας τους φίλους μέχρι το πρωί.

Περίγραψέ μας το ιδανικό νυφικό. Ύφασμα, σχέδιο, τα πάντα! Θέλω να το κάνω εικόνα!

Μου άρεσαν πάντα τα minimal σχέδια, λίγο πιο στενό στο πάνω μέρος να κλείνει στη μέση και να ανοίγει στο κάτω μέρος. Σαν ύφασμα προτιμώ την πολύ διακριτική δαντέλα.

yes-i-do-bridal-dress.jpg

Ποια ήταν η πιο κομψή, πιο όμορφη και πιο στιλάτη νύφη όλων των εποχών;

Η Grace Kelly . Συνδυασμός στιλ και ομορφιάς.

yes-i-do-grace-kelly-wedding-dress.jpg

yes-i-do-grace-kelly-wedding-dress1.jpg

Δώσε μια ΠΟΛΥ σημαντική συμβουλή στις καλοκαιρινές νύφες.

Να το ευχαριστηθούν, να μην έχουν άγχος , όλα θα πάνε τέλεια!  Είναι μία μέρα που θα θυμούνται για πάντα.

Διαβάστε επίσης…

Wedding Interview με την Τίνα Μιχαηλίδου

Wedding Interview με την Μαρία Δεληγιαννάκη

Wedding Interview με τον Μιχάλη Καλφαγιάννη