Ο γάμος σας πλησιάζει, η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή και το δέρμα σας έχει -περισσότερο από ποτέ- ανάγκη από εντατική φροντίδα. Αναζητήστε τον «σύμμαχό» σας στη SOSKIN, το γαλλικό skincare brand με τα καινοτόμα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας, που θα μετατρέψει την bridal beauty routine σας σε μια… απολαυστική ιεροτελεστία.

It’s a skin-vestment

Αναβαθμίστε τη νυφική ρουτίνα ομορφιάς σας και «επενδύστε» στην αντιγηραντική κρέμα Densifying Cream C-Vital της SOSKIN, η οποία ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει τις μελαγχρωστικές κηλίδες και αναδομεί το περίγραμμα του προσώπου.

Irresistible lips? Game on…

Bridal beauty routine χωρίς εντατική φροντίδα των χειλιών δεν γίνεται! Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το έλαιο επανόρθωσης και λάμψης Brightness Lip Repair της SOSKIN, που υπόσχεται βαθιά ενυδατωμένα χείλη, χωρίς σκασίματα, τονίζοντας και αποκαθιστώντας παράλληλα το φυσικό τους σχήμα.

Brightness all over!

Αν αισθάνεστε την επιδερμίδα σας αφυδατωμένη λόγω του άγχους της γαμήλιας προετοιμασίας, δώστε της ένα extra boost με τον ορό Hydraglow C20 Brightness Vitality Serum της SOSKIN, που θα εξαλείψει τα σημάδια κούρασης σε χρόνο dt και θα σας προσφέρει το απόλυτο glowing skin!

The sparkle in your eyes!

Η μάσκα απολέπισης Eye Contour Peeling Patch της SOSKIN είναι το hero item της bridal ρουτίνας ομορφιάς και ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να επαναφέρετε τη φωτεινότητα και την ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως την ημέρα του γάμου σας όλα τα βλέμματα, καθώς και ο φωτογραφικός φακός, θα είναι στραμμένα επάνω σας!

Όλα τα προϊόντα SOSKIN διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παραγωγή / Επιμέλεια: Yes I Do

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

7

RELATED POSTS