Από τον Παναγιώτη Κούστα

Η 50χρονη σήμερα Vanessa Paradis έγινε star το 1987, σε ηλικία 14 ετών, χάρη στο τραγούδι «Joe le taxi» που έμεινε στο #1 των γαλλικών charts για 11 εβδομάδες και γνώρισε διεθνή επιτυχία. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, μοντέλο και πρέσβειρα του οίκου Chanel από το 1991, ενσάρκωσε το απόλυτο poster girl των ’90s, ενώ οι σχέσεις της απασχόλησαν τον διεθνή Τύπο καθώς στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συνδέθηκε για πέντε χρόνια με τον Lenny Kravitz και στη συνέχεια για δεκατέσσερα με τον Johnny Depp. Τελικά, παντρεύτηκε τον Γάλλο σκηνοθέτη Samuel Benchetrit (παπούτσι από τον τόπο σου, που λένε) το 2018, σε έναν γάμο-επιτομή του περίφημου Parisian chic στο σημείο συνάντησής του με το bohemian style.

Ο γάμος που κρατήθηκε μυστικός μέχρι την τελευταία στιγμή

Το love story τους ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016, όταν ο Benchetrit τη σκηνοθετούσε στην ταινία «Chien». Τον Ιούνιο, λίγο πριν από τον γάμο, η Paradis είχε αποπροσανατολίσει τους δημοσιογράφους που ζητούσαν να μάθουν γιατί δεν παρίστατο στην πρεμιέρα της ταινίας της «Knife + Heart», προφασιζόμενη σοβαρή ασθένεια του γιου της (που έχαιρε άκρας υγείας). Έτσι, λίγες μόνο είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη ρομαντική τελετή στο δημαρχείο του Saint-Simeon, ενός χωριού 800 περίπου κατοίκων έξω από το Παρίσι, την οποία παρακολούθησαν συγκινημένοι οι καλεσμένοι, αλλά και τα παιδιά της από τη σχέση της με τον Johnny Depp.

Το bridal look της Vanessa Paradis

To vintage νυφικό της με τα ντραπέ από λεπτό μεταξωτό ύφασμα και οι διακοσμημένες με αγριολούλουδα μπούκλες της που παρέπεμπαν σε ρομαντικό πίνακα προραφαηλίτη ζωγράφου, μας χάρισαν μια αιθέρια εικόνα τόσο ξεχωριστή όσο και το μοναδικό, γλυκό χαμόγελο της νύφης. Το χαμόγελο που αποτελεί μέχρι σήμερα το σήμα-κατατεθέν της, χάρη στο κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της δόντια, αυτό το γοητευτικό «dents du bonheur» («δόντια της ευτυχίας») που σύμφωνα με τους Γάλλους είναι σημάδι καλής τύχης.

Γιατί, όμως, δεν παντρεύτηκαν με τον Johnny Depp;

Κατά τη διάρκεια της υπερπροβλημένης από τα media σχέσης της με τον Johnny Depp, οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη, την ηθοποιό Lily-Rose Depp και ένα γιο, τον John Christopher “Jack” Depp III, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ακόμη απορούν γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Ο Johnny Depp, σε σχετική αδιάκριτη ερώτηση που του τέθηκε, αφού δήλωσε ότι ο γάμος είναι ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα στις ψυχές και τις καρδιές των ανθρώπων και όχι στα δημαρχεία, απάντησε ότι για όλα φταίει το όμορφο επώνυμό της Γαλλίδας star: «Αν η Vanessa ήθελε να βάλει κουλούρα, δεν θα ήμουν αρνητικός. Αλλά το θέμα είναι ότι θα τρόμαζα στην ιδέα του να καταστρέψω το επώνυμό της. Έχει ένα τόσο καλό επώνυμο».

Η Vanessa Paradis και ο Johnny Depp υπήρξαν ζευγάρι για 14 χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Άδικο έχει;

 

RELATED POSTS

What; H Angelina Jolie και ο The Weeknd είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Η κοινή τους έξοδος, ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι φήμες περί νέας σχέσης!

Angelina Jolie & Brad Pitt: Το πιο ακριβό διαζύγιο στο Hollywood

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε το 2016 και όπως φαίνεται έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!