Δημιουργικοί, ταλαντούχοι, με πολύ κέφι και γεμάτοι όνειρα. Ο Δημήτρης Ίσαρης και ο Γιώργος Γαϊτάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το ντουέτο των DuoViolins, ενώ μάς εξομολογούνται ότι το αγαπημένο τους wedding song είναι εκείνο που θα συνθέσουν οι ίδιοι!

Από πού εμπνευστήκατε το όνομά σας και τι σημαίνει το “DuoViolins” για εσάς;

DuoViolins: Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερα εμπνευσμένη εκδοχή για το όνομά μας εφόσον περιγράφει το προφανές. Μια καλλιτεχνική σύμπραξη δύο βιολιστών.

Σκοπός μας, ωστόσο, είναι η μουσική μας, είτε είναι original συνθέσεις είτε διασκευές, να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και να δημιουργεί έντονα συναισθήματα στο κοινό. ρα﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ aesthetics. live violin with the music of oposed  composer, Buddha Bar philosophy and aesthetics.

Πώς διασταυρώθηκαν οι μουσικοί δρόμοι σας παρόλο που προέρχεστε από διαφορετικά μουσικά backgrounds;

D.V.: Ουσιαστικά έχουμε την ίδια πηγή μουσικής έμπνευσης, αλλά ο καθένας μας έχει ακολουθήσει διαφορετικές διαδρομές στην καλλιτεχνική του πορεία. Είμαστε και οι δύο κλασικοί μουσικοί με ωδειακές σπουδές και μεταπτυχιακά στη σύνθεση για κινηματογράφο (New York University ο Δημήτρης, Bristol University ο Γιώργος).

Γ.Γ.:Απλά ο Δημήτρης είναι πιο ευρέως γνωστός ως ιδρυτικό μέλος στο συγκρότημα OtherView, πράγμα που δημιουργεί μια απορία ως προς τη συνύπαρξη των DuoViolins σε όσους δεν γνωρίζουν το προσωπικό του καλλιτεχνικό βιογραφικό.

Ποια είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία που έχετε με το νέο σας ξεκίνημα;

D.V.: Σε πρώτη φάση θέλουμε η νέα μας δισκογραφική κυκλοφορία “Obsession”, σε συνεργασία με τον χαρισματικό Consoul Trainin και vocals του Steven Aderinto, να έχει την αντίστοιχη επιτυχία ή ακόμα μεγαλύτερη του Take Me To Infinity.

Τι σημαίνει για τους DuoViolins ο γάμος; Πιστεύετε στο «για πάντα μαζί»;
D.V.: Το «Για πάντα» είναι μια ψυχολογική ψευδαίσθηση την οποία χρησιμοποιούμε ως ενήλικες για να αντικαταστήσουμε την ανιδιοτελή αγάπη και αποδοχή των γονιών μας καθώς και την ανάγκη μας για ασφάλεια και σταθερότητα. Δυστυχώς τα «πάντα ρει» . Πιστεύουμε, όμως, στην μαγεία της χημείας και της ομορφιάς να εξελίσσεσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να αποτελέσει την αρμονία στην μελωδία σου (περιγραφή της ιδανικής σχέσης με μουσικούς όρους – γέλια)ε﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽λομορφι “ς για ασφ υ΄πτικve violin with the music of oposed  composer, Buddha Bar philosophy and aesthetics..

Ποιο είναι το δικό σας tip για να διαλέξει το ζευγάρι την κατάλληλη μουσική συνοδεία για το γάμο του;

D.V.: Βασικότερο όλων; Μη «τσιγκουνευτείτε» την αμοιβή του DJ. Βρείτε τον καλύτερο για τα γούστα σας και πληρώστε τον παραπάνω από ό,τι ζητήσει. Τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν το λάθος να επενδύουν το budget τους σε ήσσονος σημασίας ζητήματα και στο τέλος να μην δίνουν την πρέπουσα σημασία στη μουσική, το κομμάτι που αντί να απογειώνει την ξεχωριστή αυτή βραδιά τελικά μπορεί και να την καταστρέψει.

Θα παίζατε ποτέ σε γάμο;

Δ.Ι.: Είχαμε μια φανταστική εμπειρία στη Σαντορίνη το καλοκαίρι που μας πέρασε όπου κάναμε ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα σε ένα πολύ εντυπωσιακό γάμο.  Περάσαμε τοσο καλά που θα το ξανακάναμε!

Αν η νύφη και ο γαμπρός ήταν μουσικά όργανα ποια θα ήταν για να κάνουν το τέλειο “Duo”;

D.V.: Βιολί και βιολί. Βιολί και Τσέλο. Βιολί και κιθάρα. Βιολί πάντως σίγουρα!

Πώς φαντάζεστε το δικό σας γάμο;
D.V.: Σίγουρα  σε ένα απομακρυσμένο αγαπημένο νησί. Όσο για τη συνέχεια, ξέφρενο  μουσικό party στην παραλία με ορχήστρα βιολιών και house μέχρι τα ξημερώματα.

Lets play a game

Έρωτας για εσάς είναι…
Δ: Η μουσική πριν τη μουσική

Γ: O ήχος της αγάπης

Αγάπη είναι…
Δ: H μουσική μετά την μουσική

Γ: O απόηχος του έρωτα

Λέτε Yes I Do
Δ: Στις γυναίκες που εμπνέεουν έναν καλλιτέχνη
Γ: Και σε αυτές που ξέρουν να «κρατήσουν» έναν καλλιτέχνη

Λέτε No I Dont
Δ: Σε όσους κατηγορούν για ό,τι τους συμβαίνει πάντα κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό τους. Έναν άλλο άνθρωπο, το καιρό, τη κυβέρνηση, κλπ
Γ: Στις παραφωνίες, συναισθηματικές, καλλιτεχνικές, κλπ

To αγαπημένο σας wedding song είναι…
Δ & Γ: Αυτό που θα συνθέσουμε εμείς (γέλια)

Η πιο συγκινητική στιγμή σε ένα γάμο είναι…
Δ: Η συγκίνηση στα μάτια του ζευγαριού όταν αντανακλά την ιστορική αναδρομή της σχέσης τους.

Γ: Ο χορός του ζευγαριού που μάλλον γίνεται τιθ ﷽﷽﷽﷽﷽﷽αριουγ=ριούό,τι περιέγραψε ο Δημήτρης!

Σε δέκα χρόνια φαντάζεστε τον εαυτό σας…
Δ & Γ: Παντρεμένους σίγουρα (γέλια), σε παγκόσμια περιοδεία μαζί με μεγάλες ορχήστρες και με ένα ιδιωτικό στούντιο στη Σαντορίνη και ένα Όσκαρ.

H ζωή μας χωρίς τη μουσική θα ήταν…
Δ: Ανύπαρκτη
Γ: Ανυπόφορη

Αν ο γάμος ήταν τραγούδι θα ήταν…
Δ: Consoul Trainin – Take me to Infinity

Γ: Consoul Trainin – Obsession… σύντομα θα καταλάβετε

YES I DO INFO

Tους DuoViolins φέτος, εκτός από το Yes I Do Catwalk ΙΙΙ θα τους δείτε σε μια σειρά από επιλεγμένες θεματικές εμφανίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στη σελίδα τους στο Facebook (Duoviolinsofficial) & στο Instagram (@duoviolins).

Credits

Photos: Δανάη Ίσαρη

Hair: 23 Hair Creations

Grooming: Inglot

Clothes: Prince Erotokritos

Location: Semiramis

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!