Σε απόλυτα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το “Sea You at LIFELIKES – Summer Soirée”, μεταμορφώνοντας το κατάστημα LIFELIKES στη Νέα Σμύρνη στον απόλυτο summer προορισμό της πόλης! Fashion lovers, content creators, influencers, celebrities και εκπρόσωποι των media ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του brand LIFELIKES και απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη χρώμα, δημιουργικότητα και μοναδική καλοκαιρινή αισθητική.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν ο Ίων Μάγκος, η Σοφία Παθέκα, η Ναταλία Αργυράκη, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Σοφία Μαριόλα, η Αρετή Ντάρμα, η Μαρίτα Κοσιάβα, καθώς και πολλές ακόμη αγαπημένες influencers και bloggers, οι οποίες μοιράστηκαν στιγμές από το event μέσα από τα social media τους.

Σοφία Μαριόλα, Άννα Γλαντζή
Σοφία Παθέκα
Ίων Μάνγκος, Άννα Γλαντζή

Το κατάστημα πλημμύρισε από στοιχεία εμπνευσμένα από τη θάλασσα, με κοχύλια, αστερίες, κοράλλια και καλοκαιρινές αποχρώσεις να συνθέτουν ένα σκηνικό που μετέφερε τους καλεσμένους σε ένα αυθεντικό seaside escape, αποτυπώνοντας απόλυτα τη φιλοσοφία του φετινού summer concept της LIFELIKES.

Παναγιώτα Παπαπολύζου

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα Summer Limited Collection της LIFELIKES, ενώ το LIFELIKES Summer Charm Bar έκλεψε τις εντυπώσεις, δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό καλοκαιρινό κόσμημα, επιλέγοντας ανάμεσα σε κοχύλια και summer-inspired charms.

Νάνσυ Σπαθή

Τη βραδιά συμπλήρωσαν δροσερά Lillet Spritz, λαχταριστά παγωτά από το The Bee Bros, καλοκαιρινή μουσική, πολλές εκπλήξεις καθώς «τροχός είναι και γυρίζει και όλο εκπλήξεις σε γεμίζει» και όλα αυτά σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τη θάλασσα, που δημιούργησε το ιδανικό περιβάλλον για αμέτρητες φωτογραφίες και στιγμές που μας ταξίδεψαν στα social media.

Μαρία Τικτακπανίδου, Άννα Γλαντζή, Δάφνη Καλύβα

Με το χαρακτηριστικό σύνθημα «Για να ζήσεις το καλοκαίρι, φόρεσέ το», το brand LIFELIKES απέδειξε για ακόμη μία φορά πως τα κοσμήματα δεν αποτελούν απλώς αξεσουάρ, αλλά έναν τρόπο να εκφράζεις τη διάθεσή σου και να κρατάς το καλοκαίρι μαζί σου κάθε στιγμή.

RELATED POSTS

Island Citrus | Το wedding color του 2026 ενσαρκώνει την αισιοδοξία

Weds-to-be, ανακαλύψτε το Island Citrus – τη φωτεινή απόχρωση που θα απογειώσει τη διακόσμηση και το concept του γάμου σας!

Synchronized in Love | Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η cover muse του νέου τεύχους του Yes I Do

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη ενσαρκώνει τη νέα εποχή της bridal θηλυκότητας.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press