Η ελληνική εταιρεία Stova Bambini, που πρωταγωνιστεί εδώ και σχεδόν 40 χρόνια στον χώρο του βαπτιστικού ρούχου, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σκηνή του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen. Αποτελεί, δικαίως, το πιο αγαπημένο brand γονιών και νονών, χάρη στα μοναδικά, elegant, fashion-forward σχέδιά του. Στο φετινό show, οι λιλιπούτειοι fashionistas με πολυτελή baptism outfits είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις του κοινού, στο πιο χαριτωμένο act!

Οι Έλληνες celebrities σας λατρεύουν, αυτό είναι γνωστό. Όμως, τι σημαίνει για εσάς αυτή η εμπιστοσύνη που σας δείχνουν, ειδικά όταν μιλάμε για ένα ελληνικό brand που έχει ξεκάθαρα προσωποκεντρικό χαρακτήρα;

Είναι κάτι που μας χαροποιεί και μας τιμάει ιδιαίτερα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να επιλέγουν το brand μας για μία τόσο μοναδική στιγμή όπως είναι το μυστήριο της βάπτισης. Την περασμένη χρονιά μάς εμπιστεύθηκαν ξεχωριστοί φίλοι όπως οι αγαπημένοι παρουσιαστές Δανάη Μπάρκα, Δούκισσα Νομικού, Νικολέττα Ράλλη και Γιώργος Λιανός, καθώς και διεθνείς αθλητές όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Κώστας Σλούκας. Η εμπιστοσύνη προς το brand εξαργυρώνεται σε όλα τα επίπεδα, ειδικά όταν οι ίδιοι άνθρωποι μας συστήνουν έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από εμάς.

Ισχύει ότι ο διάσημος ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης είπε «yes, I do» στη Stova Bambini;

Είναι αλήθεια πως το καλοκαίρι ο διάσημος κι ελληνικής καταγωγής ηθοποιός επέλεξε το brand μας για τη βάπτιση της ανιψιάς του και ήταν μεγάλη τιμή για εμάς. Ωστόσο, σεβαστήκαμε απόλυτα την επιθυμία του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν το επικοινωνήσαμε περαιτέρω.

Ποια trends θα κυριαρχήσουν στο βαπτιστικό ρούχο τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 όσον αφορά τα αγόρια;

Φέτος, στις βαπτιστικές εμφανίσεις των αγοριών θα δούμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα κουστούμια, τα παντελόνια, τα γιλέκα, μέχρι και τα άκρως καλοκαιρινά capri. Ξεχωρίζουν επίσης τα διακριτικά prints στα πουκάμισα, σε γήινα χρώματα, όπως, για παράδειγμα, στις αποχρώσεις της μέντας και του πράσινου του τσαγιού. Τέλος, οι μπλε-γκρι συνδυασμοί και το μπλε ραφ θα κυριαρχήσουν σε βαμβακερά αλλά και λινά αέρινα σύνολα.

Και όσον αφορά τα κορίτσια;

Στα cute outfits των κοριτσιών πρωταγωνιστούν φορέματα με διακριτική πολυτέλεια και ταυτόχρονα minimal λάμψη. Τάσεις όπως το twist και το boudoir αναδεικνύονται μέσα από υψηλής ποιότητας δαντέλες, ρομαντικά βολάν και διαφάνειες, ενώ δεν λείπουν τα διαχρονικά μοτίβα σε ιβουάρ ή παστέλ χρώματα, τα puffy μανίκια με δαντέλες chantilly, τα κορσάζ με απλικέ κεντήματα, οι ασύμμετρες πιέτες και οι εντυπωσιακές ουρές. Ακόμα, τα αξεσουάρ με χειροποίητα λουλούδια, οι φιόγκοι, τα φτερά μαραμπού και τα πούπουλα κοσμούν υπέροχα τα φορέματα των μικρών κυριών, αναβαθμίζοντας το look τους.

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;

Tο νέο cargo style outfit (Boys collection) από τη φετινή συλλογή ANASSA Spring-Summer 2023 και η Premium σειρά χειροποίητων φορεμάτων που είναι διακοσμημένα με φυσικό πούπουλο.

Σας καλούν από το εξωτερικό για να σχεδιάσετε ένα outfit για μία πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Ποια celebrity μαμά θα θέλατε να είναι στην άλλη άκρη της γραμμής;

Πολύ ωραία ερώτηση! Ωστόσο, θα μας επιτρέψετε να αντιστρέψουμε την ερώτηση και να δεχτούμε την πρόκληση να μας προτείνει η ομάδα του Yes I Do τρεις διεθνείς προσωπικότητες που έγιναν πρόσφατα μητέρες, κι εμείς με τη σειρά μας θα σχεδιάσουμε ένα φόρεμα για τη συλλογή 2024 εμπνευσμένο από τις ίδιες, με πρώτη παρουσίαση στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen.

Αποκαλύψτε μας κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος για εσάς.

Μπορεί να είμαι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Stova Bambini, αλλά είμαι δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας στην οικογενειακή οντότητα που δραστηριοποιείται εδώ και 37 χρόνια στον χώρο της πολυτελούς παιδικής ένδυσης.

Η Stova Bambini ανήκει πλέον στους «βετεράνους» του Yes I Do Catwalk. Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, τι κρατάτε από όλες τις συμμετοχές σας;

Τα ατελείωτα γέλια και χαμόγελα στο backstage, το υψηλό επίπεδο ενός show που περιμένεις μία ολόκληρη χρονιά για να ξαναζήσεις, μα πάνω από όλα τις συγκινητικές στιγμές με τα μικρά μας μοντέλα.

Από το 1 μέχρι το 10 πόσο ενθουσιασμένος είστε για το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen;

Η αλήθεια είναι πως το περιμένω με τεράστια ανυπομονησία, μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ: STARDUST STUDIO PHOTOGRAPHY BY ALEX TSITOURIDIS

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS