Ο χορός των πέπλων, μια φουτουριστική περσόνα βγαλμένη από κάποιο παγωμένο τοπίο, οι κρυστάλλινες πεταλούδες, οι μπαλαρίνες και οι χορεύτριες με τις φωτεινές μπάλες ήταν μερικά μόνο από τα performing acts της DEFINGOU Events που μάγεψαν το κοινό του #YesIDoCatwalkbyGeorgJensen!

Ανάμεσα στα bridal catwalks, οι έμπειρες preformers παρέσυραν τους καλεσμένους σε μαγικά τοπία με breathtaking acts. Τα πολυτελή κοστούμια σχεδιάστηκαν και ράφτηκαν ειδικά για το show με βάση τη… frozen θεματική του Βόρειου Σέλας, ενώ κάθε φορά που μία performer εμφανιζόταν στην πασαρέλα, το συναίσθημα, η τρυφερότητα και η νοσταλγία ήταν διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

Το show ξεκίνησε με τον εντυπωσιακό χορό των πέπλων

H φουτουριστική περσόνα περπάτησε στο catwalk και παρέσυρε το κοινό με την αιθέρια παρουσία της.

Οι δύο χορεύτριες της  DEFINGOU Events με κρυστάλλινα φτερά πεταλούδας υπό τους ήχους κλασικής μουσικής αρωμάτισαν το κοινό και πρόσφεραν την απόλυτη αρωματική εμπειρία.

Ήταν η στιγμή που έγινε #viral στα social media!

Oι μπαλαρίνες εντυπωσίασαν το κοινό με τη χορογραφία τους.

Οι μπαλαρίνες συνόδευσαν στη σκηνή και τον 17χρονο Αναστάση ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που με δάκρυα θαυμασμού, αποθέωσε τον νεαρό μαχητή της ζωής!

Οι performers με τις φωτεινές μπάλες έδωσαν άλλη αισθητική στο catwalk του μεγάλου χορηγού της βραδιάς. Οι ντελικάτες κινήσεις τους ανέδειξαν τα εντυπωσιακά κοσμήματα του οίκου Georg Jensen.

Φωτογραφίες άρθρου: Tonia & Theodore Photography

Εξωτερική φωτογραφία: Panoulis Studio

Η ομάδα της DEFINGOU Events ξέρει σίγουρα πώς να φέρει τη μαγεία σε κάθε σημαντική στιγμή μας…

RELATED POSTS