Κλείνω τα μάτια για να μπω σε mood πρόβλεψης. Δεν πιάνει. Τα ανοίγω και αρχίζω να κοιτάω τους χάρτες μου, για να μεταφράσω, με επιστημονικό τρόπο, το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν το κάθε ζώδιο. Πιάνει. Στη συνέχεια, προσαρμόζω τα ευρήματά μου σε wedding δεδομένα.

Έχουμε και λέμε…

Κριός

Φιλενάδα, για εσένα το 2023 είναι χρονιά αλλαγών. Ιδανική περίοδος για τον γάμο σου είναι αυτή γύρω από τις 20 Απριλίου (μία εβδομάδα πριν/μετά), που σφραγίζεται από την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου. Απόφυγε πάση θυσία έναν late φθινοπωρινό γάμο, καθώς στις 14 Οκτωβρίου σε χτυπάει αρνητικά η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό.

Ταύρος

Αγαπημένη Ταυρίνα, ετοιμάσου για έναν ανοιξιάτικο γάμο μες τα ανθισμένα τριαντάφυλλα. Στις 16 Μαΐου ο Δίας μπαίνει στον Ήλιο σου και σε κάνει να λάμπεις. Εκμεταλλεύσου το στο έπακρο – μία φορά παντρεύεσαι, γιατί να μην το κάνεις ότι τα άστρα σε ευνοούν;

Δίδυμοι

Παρεξηγημένη Διδυμίνα, ψάξε να βρεις νυφικό με μανικάκι για να μην πουντιάσεις καθώς για σένα η πιο καλή περίοδος για γάμους, παντρειές και απογόνους είναι αυτή γύρω από την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, στις 14 Οκτωβρίου. Να την ακούς την Κλειώ, θα τη θυμηθείς.

Καρκίνος

Ευαίσθητο καρκινάκι μου, τι θα σε κάνω εσένα; Ό,τι και τις άλλες εκπροσώπους του ζωδιακού. Θα σε παντρέψω. Ιδανικά, γύρω στις 5 Μαΐου, όταν η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό σε κάνει έτοιμη να ακολουθήσεις ό,τι σε παθιάζει. Follow your heart, που έλεγε και η Λία Βίσση, ιστορική προσωπικότητα με την οποία ταυτίζομαι στο 100%.

Λέων

Ντάξει, όχι, ντάξει: Το 2023 είναι η χρονιά σου και έχεις να περιμένεις πολλές αλλαγές. Γιατί να μην είναι και ο γάμος μία απ’ αυτές; Αν είσαι ήδη παντρεμένη, ανανέωσε τους όρκους σου. Αν δεν πάει το στεφάνι σου καλά, χώρισε, βρες άλλον (τόσοι άντρες υπάρχουν εκεί έξω) και παντρέψου. Ε, ρε, κουφέτο με γέμιση ζαμπαγιόν που έχουμε να φάμε.

Παρθένος

Παντρέψου τον Μάρτη, τον γδάρτη, τον παλουκοκάφτη: Στις 7 Μαρτίου ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύες, κάτι που έχει κομβική σημασία για το μέλλον σου, καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια ευνοεί τις ουσιαστικές δεσμεύσεις και τους πετυχημένους γάμους.

Ζυγός

Η άνοιξη σου πάει πολύ: Στις 23 Μαρτίου ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο, αλλάζοντας ριζικά τα πάντα στον τομέα του έρωτα, ενώ η ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 20 Απριλίου ευνοεί όχι μόνο τους γάμους αλλά και την απόκτηση απογόνων.

Σκορπιός

Αγάπη, η χρονιά ξεκινάει με την επιστροφή του Άρη (που είναι ο κυβερνήτης σου) σε ορθή πορεία, κάτι που σε κάνει να γίνεις η κυρία του εαυτού και της ζωής σου. Τι σημαίνει αυτό; Πως τα πάντα-όλα στον γάμο σου θα είναι όπως τα θες. Μην ανησυχείς για τίποτα.

Τοξότης

Η επιτυχία του γάμου σου είναι εξασφαλισμένη αν πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του Απριλίου και τις αρχές του Μαΐου. Όχι μόνο ο καιρός θα είναι, μάλλον, καλός αλλά και η ηλιακή έκλειψη στον Κριό (20 Απριλίου) ευνοεί τους γάμους των Τοξοτίνων.

Αιγόκερως

Η νέα χρονιά, στην αρχή της, είναι κάπως ζόρικη. Καθώς προχωράει το 2023, όμως, όλο και γλυκαίνει, ενώ η ηλιακή έκλειψη στον Κριό, που συμβαίνει στις 20 Απριλίου, σε βρίσκει έτοιμη για γάμους και βαφτίσια.

Υδροχόος

Στις 16 Μαΐου μπαίνει ο Δίας στον Ταύρο, προμηνύοντας έναν ευτυχισμένο γάμο που καλό είναι να γίνει είτε τότε ή μέσα στο καλοκαίρι, σε ένα ωραίο νησί, για να συνεχίσεις κατευθείαν μετά τον μήνα του μέλιτός σου.

Ιχθύες

Ψαράκι μου που δεν είσαι μέσα στη γυάλα αλλά έχεις ολόκληρη θάλασσα γύρω σου, σου προτείνω με το χέρι στην καρδιά έναν destination wedding μετά τις 5 Μαΐου που θα συμβεί μια σεληνιακή έκλειψη-μούρλια, η οποία θα ευνοήσει τα μακρινά ταξίδια και τις συναρπαστικές εκπλήξεις που αυτά συχνά κρύβουν.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Elisabeth Arnold on Unsplash 

-Κλειώ Ευθυμίου

RELATED POSTS