Την 3η επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν χθες η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Ήταν 6 Οκτωβρίου του 2018 όταν το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που είχε στηθεί στο ξενοδοχείο Kivotos, στον Ορνό της Μυκόνου.

Instagram: @athinao1konomakou

Η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 3 στιγμιότυπα από το ευτυχές γεγονός αλλά και το λαμπερό wedding party που ακολούθησε μετά την τελετή.

Instagram: @athinao1konomakou

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου #happyweddinganniversary #3years #061018

1/ Πώς ξεκινήσαμε σε αυτόν τον γάμο,

2/ πώς συνεχίσαμε και

3/ πώς καταλήξαμε!

Από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αθηνά Οικονομάκου.

Instagram: @athinao1konomakou

Τον Ιανουάριο του 2019 σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Μυρτώ Κάζη, η ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγαπημένη στιγμή του γάμου της: «Στον γάμο μου, η στιγμή που με παρέδωσε ο μπαμπάς μου στον Φίλιππο έφερε δάκρυα στα μάτια μου. Και ξέρεις, ήμουν σίγουρη πως, επειδή είχαμε παιδί και είχαμε ξαναπαντρευτεί, δε θα ένιωθα τέτοια συγκίνηση. Όμως έκανα λάθος… Ο μπαμπάς μου με παρέδωσε στον άντρα μου και εκείνος του φίλησε το χέρι… Μια αληθινή, συγκινητική στιγμή… Για όλους, για εμάς και φυσικά για τον μπαμπά μου…».

Instagram: @athinao1konomakou

Το love story του ζευγαριού

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2013. Τέσσερα χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο και στις 14 Μαρτίου του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μάξιμος. Στις 6 Οκτωβρίου το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο και στις 8 Ιουνίου του 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Σιέννα – Ηλέκτρα για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

RELATED POSTS

Η Αθηνά Οικονομάκου στo Yes I Do Catwalk by ghd

Η αγαπημένη μας ηθοποιός και το cover girl του Yes I Do ντύνεται νύφη για καλό σκοπό!

Αθηνά Οικονομάκου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου της με αφορμή τη 2η επέτειό του

Η ηθοποιός μοιράστηκε για πρώτη φορά αυτές τις φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press