Τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Στις 6 Οκτωβρίου 2018, έναν χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο, η ηθοποιός και ο εκλεκτός της καρδιάς της ενώθηκαν εις σάρκα μία παρουσία αγαπημένων προσώπων και του γιου τους, Μάξιμου. Ο παραμυθένιος γάμος πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου Kivotos, στον Ορνό στη Μύκονο. Η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε τις ακόλουθες φωτογραφίες για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της, ρίχνοντας το Instagram!

Instagram: @athinao1konomakou

Στην πρώτη φωτογραφία, η Αθηνά Οικονομάκου μάς θυμίζει την υπέροχη πλάτη του νυφικού της διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Instagram: @athinao1konomakou

Η δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη την ώρα του μυστηρίου, όταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Νίκη Παλληκαράκη και Μιχάλης Νέζης, αλλάζουν τα στέφανα.

Instagram: @athinao1konomakou

Τον Ιανουάριο του 2019 σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Μυρτώ Κάζη, η ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγαπημένη στιγμή του γάμου της: «Στον γάμο μου, η στιγμή που με παρέδωσε ο μπαμπάς μου στον Φίλιππο έφερε δάκρυα στα μάτια μου. Και ξέρεις, ήμουν σίγουρη πως, επειδή είχαμε παιδί και είχαμε ξαναπαντρευτεί, δεν θα ένιωθα τέτοια συγκίνηση στον γάμο μου. Όμως έκανα λάθος… Ο μπαμπάς μου με παρέδωσε στον άντρα μου και εκείνος του φίλησε το χέρι. Μια αληθινή, συγκινητική στιγμή. Για όλους, για εμάς και φυσικά για τον μπαμπά μου…».

RELATED POSTS

Η Αθηνά Οικονομάκου στo Yes I Do Catwalk by ghd

Η αγαπημένη μας ηθοποιός και το cover girl του Yes I Do ντύνεται νύφη για καλό σκοπό!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press