Οκτώβριος και οι σχέσεις θέλουν δουλίτσα. Μετά την οργάνωση της καθημερινότητας που έφερε ο προηγούμενος μήνας, σειρά παίρνει το «μέσα μας». Με Ήλιο, Άρη και ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των σχέσεων (a.k.a Ζυγός), αλλά και με μια Νέα Σελήνη (06/10/2021) στον Ζυγό και μια Πανσέληνο (20/10/2021) στον άξονα Κριού-ναι, καλά μαντέψατε-Ζυγού, οι αναθεωρήσεις, οι νέες συμμαχίες, τα πρόσωπα-έκπληξη, οι επιστροφές καταστάσεων είναι on the way. Φτιάξτε ζεστά καφεδάκια, κατεβάστε cozy ρούχα, ανάψτε αρωματικά κεριά και πείτε «welcome» στον καλύτερο μήνα του φθινοπώρου!

Φωτογραφία από Freepik

ΚΡΙΟΣ

Το «πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας» είναι μια φράση που κάνει κάθε Κριαρίνα να θέλει πάρει τα βουνά, με ελαφρά πηδηματάκια. Αυτόν το μήνα, όμως, οι συζητήσεις μπορούν να έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Εκφραστείτε, κινηθείτε, κάντε νέες γνωριμίες, ανανεώστε τις υπάρχουσες. Ένας νέο έρωτας είναι πιθανό σενάριο. Το ίδιο και το επόμενο βήμα σε μια σχέση. Για ποιον χτυπάει, άραγε, η καμπάνα;

October Bride-to-be: Μην βαριέστε να κάνετε μερικά τηλεφωνήματα παραπάνω, ώστε να διευκρινιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Με ανάδρομο Ερμή η πορεία μέχρι την ημέρα του γάμου θέλει και από εσάς μια extra προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μοναχική Ταυρίνα αναζητά το άλλο της μισό. Και ο Οκτώβριος ακούει και φέρνει στον δρόμο της ευκαιρίες, γνωριμίες και αναπάντεχα καρδιοχτύπια. Βγείτε από το comfort zone σας και ζήστε το, είτε για να περάσετε από τη μοναχικότητα στη συντροφικότητα, είτε για να περάσετε από το «στην μπανιέρα δυο-δυο», στο «δυο-δυο σε όλα τα δωμάτια». Ναι, η συγκατοίκηση είναι ένα από τα πολύ ωραία σενάρια αυτού του μήνα!

October Bride-to-be: Είναι γνωστό πως σας αρέσει η σταθερότητα, όμως, οι ανατροπές και οι παρερμηνείες συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, ειδικά με ανάδρομο Ερμή. Μέχρι να γίνει αυτός ο γάμος, φορέστε κορόνα την υπομονή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εσείς κορίτσια, έχετε ήδη μπει σε autumn mood και απολαμβάνετε βόλτες, καφεδάκια, ποτάκια και συναντήσεις. Κάπου μες την κίνηση κρύβονται καινούρια πρόσωπα, που θα έχουν σημαντικό ρόλο το χειμώνα που έρχεται. Πλέον, συνειδητοποιείτε και εσείς οι ίδιες ποιες είστε και πού βρίσκεστε και αυτό σας κάνει να λάμπετε, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια παλεύουν να συνεννοηθούν ακόμα και με τον καθρέφτη τους…

October Bride-to-be: Το να αλλάζετε γνώμη, είναι κάτι που σας βγαίνει φυσικά. Για τους υπόλοιπους, όμως, δεν είναι διασκεδαστικό, ειδικά όταν πρόκειται για την σημαντική ημέρα ενός γάμου. Οπότε καταλήξτε στο τι θέλετε ακριβώς ,πριν αναστατώσετε τον κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τόσα πρόσωπα γύρω σας είναι κρίμα να έχετε την άρνηση «στο τσεπάκι». Αν το φθινόπωρο σας μελαγχολεί, μοιραστείτε το γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος εκεί έξω να θέλει πολύ να σας διώξει την μελαγχολία. Από μια νέα σχέση, μέχρι τη συγκατοίκηση όλα τα σενάρια είναι πιθανά και όμορφα. Οι εξελίξεις τρέχουν και οι σημαντικές αποφάσεις χτυπούν… το καβούκι σας. Καλωσορίστε τις, γιατί είναι για καλό.

October Bride-to-be: Αν συνήθως γκρινιάζετε, με ανάδρομο Ερμή γκρινιάζετε διπλά! Βάλτε λίγο φρένο γιατί και οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι. Μην «πυροβολείτε» εκείνους που φροντίζουν να είναι ο γάμος σας όπως τον ονειρεύεστε!

ΛΕΩΝ

Ο Οκτώβριος έρχεται και φέρνει μαζί του τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Οργανωμένη σκέψη, αισιοδοξία και sexiness, σας επαναφέρουν στον θρόνο σας. H διάθεσή είναι αυτό που λέμε «out with the old, in the the new», σε απλά ελληνικά: πάμε γι΄ άλλα! Να ξέρετε πως γι΄ αυτό θα σας επικροτήσει και όλος ο υπόλοιπο ζωδιακός κύκλος, οπότε θυμηθείτε τη δύναμή σας και πάρτε τις αποφάσεις σας.

October Bride-to-be: Πάτε δυναμικά για την μεγάλη ημέρα και λίγα πράγματα μπορούν να χαλάσουν τη θετική σας ενέργεια. Από εμάς είναι “Yes I Do” στη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σας. That’ s the spirit!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο νέος μήνας φέρνει μια καρμική γνωριμία, την οποία εσείς θα υποδεχτείτε με την συνηθισμένη σας καχυποψία. Θα ήταν τόσο ωραίο αν αφήνατε κάποιες φορές τα πράγματα να «κυλήσουν», αλλά όχι, θα αναλύσετε τα πάντα μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Όπως φαίνεται, πάντως, το status σας πρόκειται πολύ σύντομα να αλλάξει από «Single», σε «In a relationship», μέχρι και σε «Married».

October Bride-to-be: Έχετε πάρει φόρα και θέλετε να τα οργανώσετε όλα με τη μία. Επειδή, όμως, υπάρχει και ένας Ερμής ανάδρομος πάνω από τα κεφάλια μας, κάντε ένα βήμα πίσω. Δεν μπορούν να γίνουν όλα… χτες.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα εσάς ποιος σας φταίει που έχετε αφήσει «ανοιχτά» ζητήματα και αυτά επιστρέφουν να σας βρουν σαν μπούμερανγκ; Βγείτε από την παθητικότητα, αποβάλλετε τις ανασφάλειες και αφεθείτε στις εξελίξεις. Και όταν λέμε εξελίξεις εννοούμε γκομενικές, ναι. Νέος έρωτας, νέα σχέση, νέα σελίδα. Αφεθείτε σε αυτήν την ανανέωση και σταματήστε να αντιστέκεστε χωρίς λόγο και να εκνευρίζετε τα υπόλοιπα ζώδια.

October Bride-to-be: Aπορροφημένες καθώς θα είστε με τις λεπτομέρειες του γάμου σας, μην παραμελείτε την καλή διατροφή. Δεν θα θέλετε να νιώθετε την δύναμη και την ενέργειά σας στο πάτωμα, όσο πλησιάζει η μεγάλη ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

H Νέα Σελήνη στις 6/10 βάζει τις Σκορπίνες της παρέας σε σκέψεις για το τι πήγε στραβά το προηγούμενο διάστημα. Δεν σας αρέσει να μετανιώνετε και δεν χρειάζεται να το κάνετε, αρκεί να μην επαναλαμβάνετε μοτίβα που δεν σας βγάζουν πουθενά. Στις 23/10 που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας, αρχίζετε να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας. Συμβουλή μας; Το ένστικτό σας σάς καθοδηγεί χρόνια τώρα. Ακούστε το και αυτήν τη φορά.

October Bride-to-be: Θέλετε να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο, όμως, κάποιες φορές είναι ωραίο να μην έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Κυρίως επειδή μπορεί ο καλός σας να θέλει να σας κάνει μια έκπληξη και πώς θα γίνει αυτό αν είστε ένα μόνιμο control-freak;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλωσορίστε έναν συναρπαστικό μήνα που σας χαρίζει λάμψη, ευνοεί τις αλλαγές στην εμφάνισή σας και υπόσχεται πολλές, όμορφες στιγμές. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 7/10 και εσείς σκέφτεστε περισσότερο τη διασκέδαση, παρά τη δουλειά. Από τη μία αυτό δεν είναι και τόσο πρακτικό, από την άλλη η κινητικότητά φέρνει ευκαιρίες και γνωριμίες που υπόσχονται να… σας αλλάξουν τη ζωή.

October Bride-to-be: Οι φίλες σας είναι εκεί. Στις προετοιμασίες για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας θέλουν και μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Μην ξεχνάτε πως όταν μοιράζεστε τη χαρά σας, αυτή πολλαπλασιάζεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναγνώριση είναι αυτό που επιθυμεί κάθε αυθεντικός Αιγόκερως και ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα του τη χαρίσει απλόχερα. Το πορτοφόλι σας, επίσης, βλέπει ένδοξες ημέρες. Ο κόσμος θαυμάζει όλα σας τα χαρίσματα και όταν λέμε κόσμος δεν εννοούμε μόνο τον επαγγελματικό! Μην παραμελείτε την ερωτική σας ζωή γιατί ανάβετε φωτιές στο πέρασμά σας… χωρίς καν να το καταλαβαίνετε.

October Bride-to-be: Για τις νύφες Αιγοκερίνες ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδίου. Τα έχετε οργανώσει όλα τέλεια και όλοι θα περάσουν υπέροχα, αρκεί να μην ξεχάσετε να απολαύσετε και εσείς ο ίδιες τον γάμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέος μήνας και οι Υδροχόοι φτιάχνουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Ταξίδια, σχέδια, σεμινάρια –αυτά δηλαδή που κάνουν την καρδιά σας να πεταρίζει- είναι στο πρόγραμμα. Και επειδή ο ενθουσιασμός σάς χαρίζει υψηλά levels ελκυστικότητας, κάνετε με τη σειρά σας άλλες καρδιές να πεταρίζουν. Δεν είναι εποχή για σοβαρές υποσχέσεις, είναι, όμως, εποχή για έρωτες ανάλαφρους και διασκεδαστικούς.

October Bride-to-be: Όσες ντύνεστε νύφες αυτόν το μήνα, θα έχετε σίγουρα έναν εντυπωσιακό γάμο και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό γαμήλιο ταξίδι. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι αυτό περιμένετε περισσότερο!

ΙΧΘΥΣ

Μην εκπλαγείτε αν αυτό το μήνα το inbox σας είναι γεμάτο hot μηνύματα. Επειδή βέβαια και το κανονικό σας ταχυδρομείο γεμίζει με λογαριασμούς, το μυαλό σας φαίνεται να απασχολούν πρακτικά θέματα. Και επειδή κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει στα ψαράκια, είναι καμπανάκι ότι χρειάζεστε περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σας. Μια πιο σταθερή δουλειά; Ένα δικό σας σπίτι; Ή μήπως μια νέα σχέση;

October Bride-to-be: Νιώθετε ήρεμες και ευτυχισμένες όσο πλησιάζει η μεγάλη ημέρα. Όλοι όσοι αγαπάτε είναι εκεί για να σας βοηθήσουν με τις ετοιμασίες και να χαρούν με τη χαρά σας. Το “Yes, I Do!” που θα πείτε θα είναι η υπέροχη αρχή της υπόλοιπης ζωής σας!

Must Read:

YID Astrology: Αναλυτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κουμπάρα Καρκίνος: Ευαίσθητη, ρομαντική με φαντασία δίχως όρια

Hair for her: Βρείτε το ιδανικό νυφικό χτένισμα σύμφωνα με το ζώδιό σας

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!