Από τον Παναγιώτη Κούστα

Από την τελευταία φορά που τα είπαμε, έχουν αλλάξει πολλά. Καταρχάς, η χρονιά. Το 2021 μπορεί σε γενικές αστρολογικές γραμμές να είναι καλύτερο από το, φτου, δίσεκτο 2020, αλλά εμείς, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουμε, συνεχίζουμε ακόμα να αγωνιζόμαστε με αισιοδοξία για όσα θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας, π.χ. το να παντρευτούμε. Ευτυχώς, ο Δίας στον Υδροχόο μέχρι και τα μέσα Μαΐου μας ευνοεί. Θα υπάρξουν, βέβαια, περίοδοι φορτισμένες τον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου, ενώ οι ημέρες πριν και μετά την έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (28 Μαΐου) απαιτούν προσοχή. Μη σκιάζεστε και απαντήστε ύστερα από εμένα: Μασούν η νύφη και ο γαμπρός ταραμά;

Photo by freestocks on Unsplash

Κριός

21 Μαρτίου-20 Απριλίου

Ήδη, από τον Δεκέμβριο του 2020, δηλαδή με το που έσκασε μύτη ο Υδροχόος στον Κρόνο, έχεις ξεκινήσει τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου. Καλό αυτό. Καλό και το ότι ο Δίας θα είναι στο ίδιο ζώδιο μέχρι και τα μέσα Μαΐου, για να σε στηρίζει και να προωθεί τα σχέδια του γάμου σου. Θα περάσεις, βέβαια, μια περίεργη φάση γύρω στις 28 Μαΐου, ελέω έκλειψης, που θέλει προσοχή και ρίσκο, αλλά όλα καλά. Ο γάμος σου όχι μόνο θα είναι όπως τον ήθελες, αλλά ακόμα καλύτερος.

Ταύρος

21 Απριλίου-20 Μαΐου 

Αχ, Άντζελα, σπουδαία Άντζελα, που είπες το «Ουρανέ, σβήσ’ το φεγγάρι και τ’ αστέρια κι ώσπου να βγει το πρωί, ουρανέ, κλάψε μαζί μου, κλάψε, κλάψε». Ο Ουρανός στο τετράγωνό του με τον Κρόνο (18 Φεβρουαρίου) σε ωθεί να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, π.χ. να παντρευτείς στο άιντε άιντε, αλλά δημιουργεί εντάσεις και ο μόνος που σε σώζει είναι ο Δίας που βρίσκεται στον Υδροχόο. Πάλι προσοχή: Απόφυγε να αγκαζάρεις ημερομηνία μέσα στο τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου, καθώς η έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σου δημιουργεί αναστατώσεις.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Αγαπημένε Δίδυμε, παρεξηγημένε από τους πολλούς, που μόνο εγώ σε καταλαβαίνω και σε βρίσκω super cool (για αδιευκρίνιστους λόγους, το έχω ψάξει αστρολογικά, αλλά δεν εξηγείται). Όλα καλά κι όλα ωραία για εσένα αυτή την άνοιξη με τα πετροχελίδονα, μέχρι να έρθει η έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 28 Μαΐου και να βγάλει προς τα έξω την, πώς να το πω, πιο αλαζονική πλευρά της προσωπικότητάς σου, προκαλώντας δυσαρέσκεια. Γι’ αυτό, έχε τον νου σου: «Ποτέ δεν σημαδεύουν στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος». Παντρέψου.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

«I will rise like a phoenix» τραγούδησε το 2014 η Conchita Wurst στη σκηνή της Eurovision και τη σήκωσε την κούπα. Άκουσέ τη και μάθε: Γύρω από τον γάμο σου έχει στηθεί μια πλεκτάνη. Ε, και; Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βγεις από τον ιστό της και να αναγεννηθείς σαν φοίνικας από τις στάχτες του. Αν είναι να παντρευτείς αυτή την άνοιξη, κάν’ το μέσα στον Μάρτιο, τον Απρίλιο ή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Αλλιώς, από Ιούλιο και μετά, που δεν θα σε χτυπάνε περίεργα τετράγωνα και εκλείψεις.

Λέων

23 Ιουλίου-23 Αυγούστου

Κάποιες κακές επιλογές στους επαγγελματίες του γάμου σου –που κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι– θα σε ταράζουν μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Βέβαια, ο Κρόνος και ο καλός ο Δίας στον Υδροχόο θα φωτίζουν το μονοπάτι της προετοιμασίας του, αλλά και γενικότερα την προσωπική σου ζωή. Φιλική συμβουλή: Θα σου πρότεινα να κλείσεις ημερομηνία από τα μέσα Ιουνίου και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, καθώς τη συγκεκριμένη περίοδο θα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης και του Άρη.

Παρθένος

24 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και τα μέσα Μαΐου, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τόσο την προετοιμασία όσο και την τέλεση του γάμου σου, οπότε φόρτσαρε για να προλάβεις. Αλλιώς, άσ’ το για μετά τον Ιούλιο, που θα αρχίσει να σε ευνοεί ξανά. Βέβαια, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, ιδιαίτερα με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού (18 Φεβρουαρίου), ενώ πρέπει να προσέξεις και τις ημέρες γύρω από την έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (28 Μαΐου). Καλά στέφανα.

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου

Ο Δίας στον Υδροχόο σού έχει δώσει φτερά και σε έχει προικίσει με αισιοδοξία. Σε έχει κάνει όμως και απόλυτο. Αν, όσο προετοιμάζεις τον γάμο σου, κάτι δεν είναι 100% όπως το έχεις φανταστεί, δεν του δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Και πολύ καλά κάνεις. Νισάφι πχια (sic) με τις μετριότητες. Πρόσεξε μόνο την περίοδο του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού (18 Φεβρουαρίου), γιατί ενδέχεται να τη δεις diva, με αποτέλεσμα να μη σου κάθεται ένας floral designer της προκοπής. Απόφυγε να κλείσεις ημερομηνία γάμου στο διάστημα που ο Άρης είναι στον Καρκίνο (τέλη Απριλίου-αρχές Ιουνίου).

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου 

Εκρηκτικό το σκηνικό. Ο Ουρανός στον Ταύρο προκαλεί αστάθεια, ανατρέπει δεδομένα και μπορεί να σου φέρει καινούριους συνεργάτες σ’ αυτό τ’ ανηφόρι που λένε «ετοιμάζομαι να παντρευτώ». Το καλοκαίρι, πάντως, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Προετοιμάσου λοιπόν να χορέψεις τον χορό του Ησαΐα υπό 40 βαθμούς Κελσίου και μη σε νοιάζει τίποτα: «Όσοι έχουνε καλή καρδιά και ταχτικά γλεντούνε, μονάχα αυτοί τον ψεύτικο τον κόσμο θα χαρούνε». Κι εσύ έχεις μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου 

Οι προετοιμασίες του γάμου σου θα προχωρήσουν με σταθερότητα. Οι εντάσεις που θα προκαλέσει το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού (18 Φεβρουαρίου) δεν σε επηρεάζουν σημαντικά. Προσοχή απαιτεί η περίοδος από τις αρχές του Μαρτίου έως το τέλος του Απριλίου με τον Άρη στους Διδύμους και οι ημέρες πριν και μετά την έκλειψη στον άξονά σου με τους Διδύμους (28 Μαΐου). Τότε είναι που θα κριθούν όλα, καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ζήλιες και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου απέναντι στον άνθρωπο που ετοιμάζεσαι να παντρευτείς.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Γελάς. Δυνατά. Και έχεις τους λόγους σου. Ο Κρόνος, ήδη από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 2020, έχει ξεκουμπιστεί από το ζώδιό σου, για να περάσει στον Υδροχόο. Θες κι άλλα; Σ’ τα δίνω: Ο Πλούτωνας σε εξαναγκάζει σε αναγέννηση. Προσοχή, όμως: Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες με τους επαγγελματίες του γάμου σου υπό την επιρροή του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού και όσο ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο (δηλαδή έως τις αρχές Μαρτίου), για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-19 Φεβρουαρίου

Ο δάσκαλος-Κρόνος, που έχει περάσει στο ζώδιό σου από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, σε καλεί να αφήσεις τις wedding κόνξες και να ωριμάσεις. Μια χαρά. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τα μέσα Μαΐου για να αντέξεις την πίεση και να σου προσφέρει γενναιόδωρα ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα που σχετίζονται με τον γάμο σου, από τις βέρες μέχρι και τα νυφικά παπούτσια. Θα έχεις, βέβαια, κάποιες περίεργες στιγμές με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού (18 Φεβρουαρίου), αλλά και γύρω στις 28 Μαΐου με την έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, όμως μη μασήσεις.

Ιχθύες

20 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου 

Αχ, βρε ψαράκι, μες στη γυάλα! Ο Ποσειδώνας σου κάνει νερά από το ζώδιό σου και δεν σε αφήνει να ακολουθήσεις το wedding timeline που έχεις φτιάξει. Μη μου σκας: Ο Δίας από τον Υδροχόο μέχρι και τα μέσα Μαΐου θα σου προσφέρει απλόχερα καραμέλες βουτύρου, από αυτές τις τυλιγμένες σε χρυσό χαρτάκι «αλά παλαιά», για να σε γλυκάνει. Στη συνέχεια, θα πάει να αγοράσει ένα wedding cake και θα περάσει στο ζώδιό σου για να μείνει εκεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου, οπότε προγραμμάτισε τον γάμο σου για το hot δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Must Read:

Covid-19 Weddings: Η νέα πραγματικότητα και η αναγκαία αλλαγή σχεδίων

Η Μυρτώ Κάζη γράφει για τη νέα, διαφορετική αλλά τόσο συναρπαστική wedding χρονιά του 2021 στο editorial του νέου τεύχους

Wedding therapy: Η νέα τάση που μας βοηθάει να διαχειριστούμε τα προβλήματα της διοργάνωσης ενός γάμου

Most Popular:

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Οι 10 βασικές υποχρεώσεις της κουμπάρας!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!