Πολιτικό γάμο υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος. Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας, όπως γράφει αποκλειστικά ο Γιάννης Κουρτάκης στα Παραπολιτικά.

Instagram: @rapti_elena_official

One-of-a-kind moments!

«Ο καλός πληροφοριοδότης μου με ενημέρωσε ότι οι δύο τους επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν τη μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα που υπογράφει ο εκδότης των Παραπολιτικών.

Instagram: @ioannisbratakos

Couple goals!

Η σχέση της Έλενας Ράπτη και του Γιάννη Μπρατάκου έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022. Από τότε, οι δυο τους έχουν μοιραστεί ελάχιστες κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2023 που συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης, ο Γιάννης Μπρατάκος ανήρτησε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του, γράφοντας στη λεζάντα: «Ένας χρόνος».

Λίγους μήνες αργότερα, στην ονομαστική εορτή του Γιάννη Μπρατάκου, στις 7 Ιανουαρίου 2024, η Έλενα Ράπτη δημοσίευσε στο Instagram άλλο ένα κοινό τους στιγμιότυπο και σημείωσε: «Χρόνια πολλά θησαυρέ μου».

RELATED POSTS