Είναι και δύο νέοι, διάσημοι, ταλαντούχοι ηθοποιοί και… ερωτευμένοι! Ο λόγος για την Zendaya και τον Tom Holland, που πριν λίγα χρόνια γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Spider-man και έκτοτε αποτελούν ένα από τα πιο cute και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ωστόσο είναι ελάχιστες οι φορές που έχουν επικοινωνήσει δημόσια την αγάπη του ενός προς τον άλλο, με λίγες εξαιρέσεις κάποια birthday post που έχουν δημοσιεύσει στο Instagram με never-seen φωτογραφίες τους από την προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους επιθυμούν την ιδιωτικότητα τους ενώ θέλουν να ζουν τον έρωτά τους σαν «κανονικοί άνθρωποι». Και καλά κάνουν!

Πρόσφατα η 26χρονη ηθοποιός της πετυχημένης σειράς ”Euphoria” έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ELLE, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, γιατί τόσα χρόνια κρατάει τη σχέση της με τον Tom Holland μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως η ίδια ανέφερε «Αποδέχομαι ότι κάποια μέρη της ζωής μου δημοσιοποιούνται. Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να ζω τη ζωή μου και να αγαπώ το πρόσωπο που αγαπώ. Αλλά επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το θέμα είναι να προστατεύεις την ηρεμία σου και να αφήνεις τα πράγματα να είναι δικά σου, αλλά και να μη φοβάσαι να υπάρχεις. Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό. Αυτό προσπαθώ να διαχειριστώ περισσότερο από ποτέ αυτή τη στιγμή».

Και ο Tom Holland όμως κρατάει την ίδια στάση όσον αφορά τον τρόπο της προβολής της σχέσης τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πόσο τυχερός είναι που έχει την Zendaya στη ζωή του… κάνοντας μας να λιώνουμε! Our favorite & cool couple!

Φωτογραφίες | Instagram @zendaya

RELATED POSTS