Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή (24/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε τον χορό του Ησαΐα έχοντας στο πλευρό του όλους τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς, εκτός όμως από ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο: τη μητέρα του γαμπρού, η οποία έδινε μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Μια μάχη, που λίγες ώρες μετά τον γάμο έχασε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι η Ουρανία Σουλτάνη, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην εντατική. Γι’ αυτό, όπως φάνηκε, ο νικητής του Survivor 2017 οργάνωσε εσπευσμένα τον γάμο του – μέσα σε μόλις έναν μήνα-, θέλοντας να της χαρίσει τη μεγαλύτερη χαρά και να τον «δει» ντυμένο γαμπρό, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος με το Insta Story που δημοσίευσε, ανακοινώνοντας τον θάνατό της.

Instagram: @haris_sianidis

 

Και μπορεί ο Γιώργος να δικαιολόγησε με τον τρόπο του τον ξαφνικό γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, δεν είπε όμως τίποτα απολύτως για την απόφασή του να βγάλει το λευκό πουκάμισο που φορούσε στο μυστήριο και να φορέσει ένα σε χρώμα μαύρο στη δεξίωση. Μια επιλογή, που μόνο τυχαία δεν ήταν!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του

«Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος, πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο, άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα, μου είπαν πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς του και ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον θάνατό της.

Instagram: @official_danos_ga

Ακολούθησε  ακόμη μία φωτογραφία σε Instagram post, με τη Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να στέκονται δίπλα στη μητέρα του, την ημέρα των γενεθλίων της, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από την τούρτα που κρατούν. «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίστασή σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο νικητής του Survivor 2017.

Λευκό πουκάμισο στην εκκλησία, μαύρο πουκάμισο στη δεξίωση

Ο πόνος και το πένθος που βίωνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν εμφανή και λίγες ώρες πριν φύγει η μαμά του από τη ζωή, την ημέρα του γάμου του. Ο ίδιος ήταν συναισθηματικά φορτισμένος τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση, όπου και επέλεξε να εμφανιστεί με μαύρο πουκάμισο και όχι με το λευκό που φορούσε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Μια στιλιστική επιλογή που έγινε τυχαία ή είχε βαθύτερο νόημα; Μήπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήθελε να εκφράσει- με τον δικό του τρόπο- τον πόνο και τη βαθιά θλίψη που ήδη βίωνε για τη μητέρα του, με το χρώμα που έχουμε συνηθίσει να φοράμε όταν πενθούμε; Μήπως το μαύρο πουκάμισο ήταν ένας φόρος τιμής στη μαμά του, για τη μάχη που έδινε στην εντατική; Αυτό δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα κανένας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι ο καθένας βιώνει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο το πένθος και την απώλεια, και πως ο Γιώργος έκανε αυτό που πίστευε και ένιωθε.

Ήθελε να φορέσει μαύρο και το φόρεσε. Έβαλε πάνω από όλα τη μαμά του, οργανώνοντας τον γάμο του εσπευσμένα για να την ευχαριστήσει και για να της χαρίσει απλόχερα χαρά, λίγο πριν αποχαιρετήσει ο ένας τον άλλον για πάντα. Μια κίνηση μεγαλοψυχίας, σε ένδειξη της βαθιάς ευγνωμοσύνης και της απέραντης αγάπης προς το πρόσωπο της μητέρας του.

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου…», ήταν τα μόνα λόγια που κατάφερε ο ίδιος να πει ψελλίζοντας και με δάκρυα στα μάτια κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, με τη σύζυγό του, Δήμητρα, να παίρνει το μικρόφωνο για να τον διευκολύνει, λέγοντας: «Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο».

RELATED POSTS

H Ζέτα Μακρυπούλια μόλις «παντρεύτηκε»… στο πλατό του Ρουκ Ζουκ!

Η παρουσιάστρια το «έζησε» κανονικά αφού τήρησε το έθιμο και έγραψε και κάτω από τα παπούτσια της τα ονόματα των συνεργατών της!

Γιατί όλοι μιλούν για το 3ο «νυφικό» της Τζένης Μελιτά;

Η ιδανική επιλογή για τα πιο ξέφρενα wedding party!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press