Η τραγουδίστρια και rock star Avril Lavigne χώρισε με τον ράπερ Tyga μετά από 4 μήνες σχέσης και ένα θυελλώδη έρωτα που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου. Οι φήμες περί σχέσης άρχισαν όταν εμφανίστηκαν μαζί στο Nobu Malibu και έδειχναν αρκετά οικεία και διαχυτικοί μεταξύ τους. Η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα και οι επόμενες δημόσιες εμφανίσεις τις επόμενες εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού, δεν έλειψαν από τα hollywood news και τα sites.

Φωτογραφία | Instagram @avrillavigne

Τον πρώτο μήνα της σχέσης τους ο ερωτευμένος Tyga έκανε δώρο στην Avril ένα διαμαντένιο κολιέ αξίας 80.000 δολάρια, που σύμφωνα με το TMZ, το παρήγγειλε από τον διάσημο κοσμηματοπώλη Eric Mavani, σχεδιασμένο και διακοσμημένο ειδικά για την αγαπημένη του. Όπως είχε αναφέρει ο ράπερ στην Page Six, το κολιέ είχε πάνω τα αρχικά της Avril Lavigne και ξεχώριζε για τα μαύρα, λευκά διαμάντια 50 καρατίων και τα εντυπωσιακά ζαφείρια.

Μια κίνηση που δεν προμήνυε τη συνέχεια της σχέσης του…

Φωτογραφία | Instagram @tyga

4 μήνες μετά φαίνεται να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ενώ πηγές υποστηρίζουν ότι χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα, χωρίς εντάσεις.

Φωτογραφία | Instagram @avrillavigne

Κλείνουμε με το πρώτο της hit της Avril Lavigne ”Complicated”! Άραγε ισχύει και για την προσωπική της ζωή;