Από την ξεχωριστή βραδιά του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen δε θα μπορούσαν να λείπουν τα γλυκά κεράσματα της ομάδας The Cakers και οι τούρτες ”έργα τέχνης” που εντυπωσίασαν με τις premium γεύσεις τους τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους καλεσμένους. Η Λουίζα Διγενή και η έμπειρη ομάδα με έμπνευση το Βόρειο Σέλας, τις αποχρώσεις και την αισθητική, δημιούργησαν one-of-a-kind γλυκές γεύσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Το πανέμορφο corner του The Cakers συνεπήρε το κοινό ενώ αποτέλεσε το απόλυτο hot spot για τους weds-to-be που αναζητούν το wedding cake και τα wediing favors των ονείρων τους.

Φυσικά από το backstage δεν έλειπαν οι μεγάλες πιατέλες που περιείχαν γλυκά healthy snacks για δύναμη και ενέργεια για τις celebrities, περιλάμβαναν χειροποίητες μπάρες δημητριακών φτιαγμένες από εκλεκτά υλικά και ξηρούς καρπούς και μικρές μπουκιές απόλαυσης για να γλυκάνουν μια τέτοια μέρα τον πυρετό της προετοιμασίας.

Η έμπειρη ομάδα των The Cakers ήταν εκεί για να προσφέρει τα πιο ξεχωριστά γλυκίσματα.

Στο τέλος του show, στο λαμπερό after party οι καλεσμένοι και οι celebrities είχαν την τύχη να γευτούν επιπλέον κεράσματα που απόλαυσαν με το παραπάνω.

 

Φωτογραφίες Tonia& Theodore Photography