Η πιο γλυκιά νότα του Yes I Do Catwalk by System Professional φέρει την υπογραφή της Stova Bambini. Τα χειροποίητα βαπτιστικά ρούχα της εταιρείας γράφουν εδώ και χρόνια τη δική τους ιστορία στον χώρο της βάπτισης, δημιουργώντας πάντα τις τάσεις της σεζόν και προκαλώντας fashion φρενίτιδα στους απανταχού νονούς και γονείς!

Φωτογραφία: G Wedd Fotografia by George Bouzakis

Κύριε Μανωλά, ας ξεκινήσουμε μιλώντας για την τελευταία σας συλλογή που μας έχει συνεπάρει. Πώς θα την περιγράφατε με λίγες λέξεις;

Θα την περιέγραφα με μία λέξη, με το όνομά της: «E N D L E S S». Σας «προκαλούμε» να πλοηγηθείτε στα 51 σχέδια της νέας μας συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 και θα καταλάβετε το γιατί.

Τι πρέπει να προσέχουν οι νονοί κατά την επιλογή των βαπτιστικών ρούχων;

Θα έλεγα να προετοιμαστούν όσο νωρίτερα μπορούν γι’ αυτήν τη μοναδική ημέρα. Να επιλέξουν με γνώμονα την αγάπη, την ποιότητα και με πολλή προσοχή κυρίως το ρούχο, όπως θα επέλεγαν το πρώτο επίσημο ένδυμα-ενθύμιο για το δικό τους παιδί.

Πώς επηρέασε το τοπίο των βαπτίσεων ο κορωνοϊός;

Τα μηνύματα που δεχόμαστε από τον κόσμο είναι ενθαρρυντικά και βασικό τους μέλημα είναι να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή όσο καλύτερα μπορούν. Το μυστήριο που επηρεάστηκε περισσότερο φαίνεται πως ήταν ο γάμος. Η βάπτιση δεν είχε περιθώρια αναβολής, έτσι, πολλοί γονείς επέλεξαν να κάνουν τη βάπτιση του μωρού τους σε στενό οικογενειακό κύκλο προκειμένου να μην αναβληθεί και το μωρό να μην ξεπεράσει τα δύο με τρία έτη. Η πανδημία θα περάσει. Οι στιγμές μας όμως είναι ανθρώπινες εμπειρίες που θέλουν προσωπική επαφή, και σε περιπτώσεις όπως η βάπτιση δεν μπορούν να μετατεθούν πέρα από λίγους μήνες.

Ποια στοιχεία έχουν αναδείξει και καθιερώσει τη Stova Bambini ως leader στον χώρο της βάπτισης;

Ποτέ καμία εταιρεία παιδικού χειροποίητου ρούχου δεν έγινε αποδέκτης τόσο μεγάλης αφοσίωσης και εμπιστοσύνης. Εδώ και 40 χρόνια σχεδόν η Stova Bambini είναι συνώνυμο της κλασικής κομψότητας και φινέτσας. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, παράγει χειροποίητα ρούχα και ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης, απαράμιλλης ποιότητας, που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και του διαχρονικού στιλ.

Πείτε μας κάτι που δεν ξέρει κανείς για τη Stova Bambini και την πορεία σας στον χώρο.

Η επιχειρηματική μας κίνηση το 2021 για αύξηση του εργατικού δυναμικού της Stova Bambini αντανακλά την ενσυναίσθηση για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού σε συμπιεσμένη ζήτηση με το άνοιγμα των εκκλησιών. Με μεγάλες επενδύσεις σε νέα υφάσματα υψηλών προδιαγραφών και μεγάλες ποσότητες, εξασφαλίσαμε την επάρκεια της νέας χειροποίητης συλλογής, αλλά και παλαιότερων συλλογών που αγαπήθηκαν. Οι νέες συλλογές διατίθενται σε 140 καταστήματα του δικτύου της εταιρείας καθώς και στο εξωτερικό. Το στοίχημα φέτος για εμάς είναι, σε συνεργασία με το δίκτυο, να εξυπηρετηθεί ταυτόχρονα τόσο το ελληνικό κοινό όσο κι εκείνο της ομογένειας.

Σε τι λέτε πάντα «yes, I do»;

Στο να σχεδιάζουμε τις βαπτίσεις των ονείρων τόσων ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι πιο γνωστοί Έλληνες celebrities, γι’ αυτό άλλωστε η εταιρεία μας έχει χαρακτηριστεί ως το «brand των επωνύμων». Έτσι, μέσα από την εκτεταμένη και εμπνευσμένη προβολή, δημιουργείται κι ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας για ένα brand που το επιλέγουν σταθερά επώνυμοι και βέβαια το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού κοινού, αναδεικνύοντάς το σε πραγματικό success story της βάπτισης.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS