Έχοντας αναλάβει τα ηνία μιας εταιρείας με μακρά εμπειρία στον χώρο της κατασκευής επίπλων, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Λοΐζος, χάρη στο όραμα, τις καινοτόμες ιδέες και την αστείρευτη όρεξη για δημιουργία, απογειώνουν κάθε γαμήλιο event που αναλαμβάνουν. Παρέχοντας από καρέκλες και bars μέχρι custom-made κατασκευές, όπως αψίδες ή serpentine tables, δημιουργούν παραμυθένια σκηνικά που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Ανυπομονούμε να δούμε τι έχει ετοιμάσει η LH Rentals για το Yes I Do Catwalk by System Professional!

Φωτογραφία: G Wedd Fotografia by George Bouzakis

Δώστε μας μια εικόνα του τι θα δούμε φέτος στο Yes I Do Catwalk by System Professional από την LH Event Rentals.

Η ατμόσφαιρα είναι το Α και το Ω σε ένα θέαμα, οπότε κι εμείς θα είμαστε εκεί μαζί με όλους τους επαγγελματίες του γάμου για να βοηθήσουμε ώστε να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα. Θα διαθέσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και ευελπιστούμε στην αδιαμφισβήτητη επιτυχία του show αυτού που πλέον αποτελεί θεσμό. Πιο συγκεκριμένα, φέτος από εμάς θα δείτε special vintage, χρωματιστά καθίσματα, που θα τοποθετηθούν σε όλο τον χώρο της εκδήλωσης και θα συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί ένα υπέροχο σκηνικό.

Τι μπορεί να βρει ένα μελλόνυμφο ζευγάρι στην LH Event Rentals;

Ως οικογένεια ασχολούμαστε με το έπιπλο εδώ και πολλά χρόνια. Τη γνώση μας αυτή λοιπόν την εξειδικεύσαμε στον χώρο του γάμου δημιουργώντας έπιπλα που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν υπέροχα τον γάμο ενός ζευγαριού. Πρόκειται για έπιπλα με photo-friendly χρώματα, trendy σχέδια και που σίγουρα αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική αγορά.

Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο ρόλος των επίπλων σε ένα wedding party;

Επειδή, με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας μας, η σωστή επιλογή επίπλων αλλά και χρωμάτων θα δημιουργήσει ένα Pinterest-friendly αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας έτσι το ζενίθ των προσδοκιών!

Εκτός από όλα όσα μπορεί να επιλέξει κανείς από την πλούσια συλλογή της LH Event Rentals, παρέχετε τη δυνατότητα και για custom-made δημιουργίες. Μιλήστε μας γι’ αυτό.

Οι custom-made δημιουργίες στους γάμους αποτέλεσαν την αφορμή ώστε ο αδερφός μου κι εγώ να ασχοληθούμε περισσότερο με το κομμάτι του rental και να ιδρύσουμε την εταιρεία αυτή. Οι πιο εμπορικές σειρές μας δημιουργήθηκαν με αφορμή τα custom-made projects. Χάρη στην τεχνογνωσία με την οποία μας έχει εξοπλίσει η μητρική εταιρεία του ομίλου Loizos House, την εμπειρία αλλά και τη διορατικότητα της ομάδας που βρίσκεται πίσω από όλα μας τα projects και για την οποία είμαστε περήφανοι, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ό,τι έχει ονειρευτεί ένα ζευγάρι για τον γάμο του!

Πώς θα περιγράφατε την LH Event Rentals με 3 λέξεις;

Σε αυτήν τη φάση της επαγγελματικής μας πορείας, θα λέγαμε: τεχνογνωσία, εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Ποια είναι η πιο ιδιαίτερη κατασκευή που έχετε υλοποιήσει έως σήμερα;

Το περασμένο καλοκαίρι, σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι στην Κρήτη, κατασκευάσαμε ένα χειροποίητο κιόσκι, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, το οποίο θα χρησιμοποιούνταν για την τέλεση του γάμου μέλους της ιδιοκτήτριας οικογένειας. Ήταν τόσο θεαματικό, που ακόμα κι εμείς ανυπομονούμε πώς και πώς να το δούμε, μιας και ο γάμος που επρόκειτο να γίνει μεταφέρθηκε για φέτος. Μέχρι στιγμής, είναι το μεγαλύτερο custom-made project που έχουμε κάνει για γάμο, και η ολοκλήρωσή του μας πήρε έξι μήνες!

Ένα ζευγάρι παντρεύεται φέτος το καλοκαίρι σε ένα παραθαλάσσιο resort. Ποια είναι τα items που δεν πρέπει να λείπουν από τον γάμο του;

Καθώς η LH Event Rentals είναι η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα τις μεγάλες μασίφ αψίδες και σε πολλά σχέδια, ως πρώτο item θα λέγαμε τις αψίδες που ολοκληρώνουν ένα bohemian summer σκηνικό, τις κλασικές πλέον dark oak x-back καρέκλες που ταιριάζουν απόλυτα με τα wedding color trends της εποχής, όπως κι ένα κομψό bar για τα summer cocktails που θα συνοδεύσουν τη θεαματική τελετή.

Έχοντας αναλάβει μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά ιστορία, ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι και το όραμά σας για την LH Event Rentals;

Η εταιρεία Loizos House είναι ταυτισμένη με την ποιότητα κι αυτό θέλουμε να συνεχιστεί, και παράλληλα να εντάσσουμε τις καινοτόμες ιδέες μας στο concept της LH Event Rentals. Η απόφαση είναι πάντα του πελάτη, ωστόσο, εμείς πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, εξοπλισμένοι και να συμπορευόμαστε με την εποχή.

Σε τι λέτε πάντα «yes, I do»;

Λέμε πάντα «yes, I do» στη Μυρτώ Κάζη, αφενός γιατί μας εμπιστεύτηκε από την αρχή και αφετέρου γιατί πιστεύουμε κι εμείς πολύ στο όραμά της. Λέμε επίσης «yes, I do» σε κάθε πρόκληση που μπορεί να μας θέσει ένας πελάτης, και δεσμευόμαστε ότι το αποτέλεσμα του γάμου του θα είναι «a thing to remember»!

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

Lh event rentals: Όποιο και αν είναι το ύφος του γάμου σας, εδώ θα βρείτε το ιδανικό τραπέζι

Οι πιο εγκάρδιες ευχές, οι πιο αυθόρμητες εξομολογήσεις, τα πιο δυνατά γέλια, όλα θα ακουστούν γύρω από αυτό.