Η Pansik αποτελεί εδώ και 45 χρόνια τη μεγαλύτερη σχολή μόδας στην Ελλάδα. Με σπουδαστές και απόφοιτους ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα fashion επαγγελμάτων κρατάει στα χέρια της το αύριο της μόδας. Έτσι δεν μπορούσε να λείπει από το απόλυτο fashion bridal show, το Yes I Do Catwalk By System Professional.

Με όραμα, συνέπεια και σεβασμό, η Pansik ακολουθεί τους σπουδαστές της στα πιο μεγάλα τους όνειρα και μέσα από τον καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης, τους οδηγούν στο μονοπάτι αυτό όπου γίνονται πραγματικότητα. Παρέχοντας εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών 2ετούς και 3ετούς φοίτησης, online επιλογές αλλά και πολλά σεμινάρια μόδας δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της για μια ευέλικτη προσιτή φοίτηση.

Φωτογραφία | instagram @pansik_fashionschool

Εντατικά τμήματα 4μηνης αλλά και 2μηνης εκπαίδευσης δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να πιστοποιήσουν τη γνώση τους αλλά και νέους σχεδιαστές να ολοκληρώσουν τη δική τους. Το πλούσιο υλικό και η αποκλειστική ελληνική βιβλιογραφία που δίνεται στους σπουδαστές καθώς και η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, οι υπηρεσίες και οι παροχές που συνοδεύουν την εγγραφή καθώς και η σχέση με τον σπουδαστή που δε σταματούν μετά την αποφοίτησή του, κάνουν την Pansik τον νούμερο ένα εκπαιδευτικό οργανισμό μόδας στην Ελλάδα.

Φωτογραφία | instagram @pansik_fashionschool

Η ομάδα της Pansik με μια ομάδα από 20 έμπειρους dressers ανέλαβε την προετοιμασία των 60 celebrities, βοηθώντας τες να φορέσουν τα εντυπωσιακά νυφικά τους.

RELATED POSTS

15 μοναδικά στιγμιότυπα από το φαντασμαγορικό Yes I Do Catwalk by System Professional

Ξεχωρίσαμε 10 μοναδικά στιγμιότυπα από το Yes I Do Catwalk by System Professional και σας μεταφέρουμε το μαγικό συναίσθημα που βιώσαμε εκείνη την ημέρα!

Η εμβληματική Moët & Chandon σκόρπισε χρυσές φυσαλίδες στο Yes I Do catwalk by System Professional

Δεν λείπει από καμία γιορτή και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτήν εδώ!