H ιδιοκτήτρια του αγαπημένου AthenaV Multibrand Store Pronovias ανοίγει τα χαρτιά της σε μια συνέντευξη «πασπαλισμένη» με πολυτελή χρυσόσκονη, αιθέρια υφάσματα και γυναικείο δυναμισμό. Η Αθηνά Βασιλακοπούλου μας υποδέχεται στο showroom του και μας ξεναγεί στον απόλυτο bridal προορισμό.

 

Πρώτη φορά μαζί στο Yes I Do Catwalk by System Professional! Σας καλωσορίζουμε και επίσημα στο show μας και αναρωτιόμαστε ποια μαγικά νυφικά θα μας παρουσιάσετε φέτος!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για την παρουσία μας στο Yes I Do Catwalk bySystem Professional. Φέτος θα παρουσιάσου-με τα πιο εντυπωσιακά και τα πιο ιδιαίτερα νυφικά για το 2022, με τα πιο όμορφα κορίτσια !Άλλωστε, στόχος μας είναι πάντα να κάνουμε τις νύφες μας να ξεχωρίζουν!

 

Είστε ο απόλυτος high fashion προορισμός. Ξεναγήστε μας στο AthenaV Bridal Concept Store!

Το AthenaV Bridal είναι το μόνο multi brand store της Pronovias Fashion Group. Είναι ο απόλυτος προορισμός για όλες τις brides-to-be! Στο υπέροχο, τριώροφο, νέο μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Πινδάρου 22 στο Κολωνάκι, η σύγχρονη νύφη θα βρει το ιδανικό σχέδιο για εκείνη, μέσα από εκατοντάδες νυφικά Pronovias, Nicole Milano, St. Patrick και Ladybird. Η σπουδαία ποικιλία μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα!

 

Ποιος τύπος γυναίκας σας εκφράζει απόλυτα;

Η σύγχρονη, δραστήρια γυναίκα που θέλει να συνδυάσει παράλληλα την επαγγελματική της ζωή με την οικογένεια.

 

Πείτε μας κάτι που δεν ξέρει κανείς για εσάς και την πορεία σας στον χώρο.

Ότι είμαι ή προσπαθώ να είμαι η γυναίκα που περιέγραψα στην προηγούμενη απάντηση!

 

Ποια είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που δίνετε στις νύφες σας μόλις ολοκληρωθεί και η τελευταία πρόβα νυφικού;

Να μην αγχώνονται καθόλου! Ακούγεται απλό και τετριμμένο, είναι όμως η αλήθεια. Πρέπει να ζήσουν στο έπακρο αυτήν τη μοναδική στιγμή και να μη δεχτούν οποιαδήποτε επιρροή από τρίτους.

 

Φωτογραφία | G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS

 

Επηρεάστηκε η bridal industry από τον κορωνοϊό; Και, αν ναι, πώς;

Εννοείται πως επηρεάστηκε. Από τη μία δεν έγιναν πολλοί γάμοι, από την άλλη μάθαμε στο «λίγοι και καλοί»! Έγιναν «μικρότεροι» γάμοι αλλά «ποιοτικότεροι».

 

Γιατί οι νύφες παθαίνουν «εμμονή» με το AthenaV Bridal Concept Store; Τι διαφορετικό θα βρουν σε εσάς;

Εκτός από την τεράστια ποικιλία νέων σχεδίων από τα μεγαλύτερα brands (Pronovias, Nicole,St. Patrick, White One, Ladybird), φροντίζουμε τις νύφες μας όπως ακριβώς θα φροντίζαμε και τους «δικούς» μας ανθρώπους. Με απόλυτο σεβασμό και προπαντός με απόλυτο σκοπό να καλύψουμε όλες τις επιθυμίες τους στον μέγιστο βαθμό. Αυτό πιστεύω ότι μας κάνει να διαφέρουμε.

 

Scroll-άροντας στο Instagram Accountτου AthenaV Bridal Concept Store, δυσκολευόμαστε πολύ να ξεχωρίσουμε το αγαπημένο μας νυφικό. Είναι όλα μοναδικά. Εσείς έχετε αγαπημένα νυφικά;

Δύσκολη ερώτηση, αλλά σαφώς και έχω. Κάθε χρόνο όλοι εμείς, η ομάδα του AthenaV Bridal, ξεχωρίζουμε το αγαπημένο μας. Αυτό που θα φορούσαμε αν παντρευόμασταν φέτος, το οποίο και προβάρουμε πάνω μας! Η αλήθεια είναι ότι όλα τα νυφικά μας είναι μοναδικά και πραγματικά καταλαβαίνουμε τις νύφες μας που βρίσκονται σε διλήμματα!

 

Ποιο σύγχρονο στιλιστικό idol θα θέλατε να ντύσετε την ημέρα του γάμου του;

Ενδιαφέρουσα ερώτηση! Νομίζω, τη LadyGaga!

 

Ποια είναι τα 3 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάθε νύφη που επιλέγει να φορέσει νυφικό από το AthenaV Bridal Concept Store;

Πρώτον, οπωσδήποτε να είναι ερωτευμένη! Δεύτερον, να είναι δεκτική σε προτάσεις και αλλαγές που θα της προτείνουμε, και τρίτον, να είναι χαρούμενη που θα επιλέξει νυφικό από τους καλύτερους!

Σε τι λέτε πάντα «yes, I do»;

Στις νύφες, στους γάμους και στο Yes I Do, φυσικά!

 

 

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.