H Cybex, το απόλυτο baby brand του πλανήτη, είναι η έκπληξη του φετινού Yes I Do Catwalk by System Professional και η συζήτηση με τον Aργύρη Γερμανίδη είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Ξεκινάει από τα milestones της εταιρείας, που είναι η ασφάλεια kαι η καινοτομία, τα δικά του αγαπημένα items της cybex, το τεχνολογικά προηγμένο κάθισμα αυτοκινήτου anoris t, για να καταλήξει στη νέα… bridal τάση: στον γάμο όπου ο πιο επίτιμος καλεσμένος είναι το μωρό του ζευγαριού!

Φωτογραφία: G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS

Kύριε Γερμανίδη, αν συστήνατε τη CYBEX σε κάποιον, πώς θα την περιγράφατε με 3 λέξεις;

Ασφάλεια, design, πρακτικότητα. Τρεις λέξεις που συνιστούν και τους πυλώνες πάνω στους οποίους η εταιρεία δημιουργεί τα προϊόντα της. Στη CYBEX θεωρούμε ότι ένας νέος άνθρωπος θα πρέπει να συνεχίζει να έχει το στιλ του και αφού γίνει γονέας. Τα προϊόντα που θα επιλέξει για το παιδί του θα πρέπει να έχουν το design που τον αντιπροσωπεύει, την πρακτικότητα για να είναι η κάθε μέρα με το νέο μέλος της οικογένειας όσο πιο εύκολη γίνεται, και πάνω από όλα να προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια για το παιδί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης τους.

Η εικόνα ενός καροτσιού σε bridal περιβάλλον μάς είναι πλέον απολύτως οικεία. Γιατί η τάση των τελευταίων ετών θέλει γάμο και βάπτιση μαζί! Ή, συχνά, θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση του μωρού. Είναι κάτι που βλέπετε κι εσείς να συμβαίνει;

Νομίζω ότι τα νέα ζευγάρια όλο και πιο συχνά αρχίζουν την κοινή τους πορεία χωρίς να έχουν παντρευτεί. Όταν έρθει η στιγμή που θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, τότε παίρνουν την απόφαση να προχωρήσουν στην τέλεση και των δύο μυστηρίων μαζί. Ναι, είναι κάτι που το βλέπω και μέσα από το επαγγελματικό μου περιβάλλον αλλά και από τον κοινωνικό μου περίγυρο. Και θεωρώ ότι θα το βλέπουμε όλο και περισσότερο στο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνίας.

Ποια είναι η πιο σημαντική fashion συνεργασία που έχει κάνει μέχρι σήμερα η CYBEX;

Τα ονόματα της Katy Perry και του DJ Khaled σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και οι συλλογές τους είναι μοναδικές. Πιστεύω όμως πως η πιο σημαντική συνεργασία είναι αυτή με τον Jeremy Scott, με τη συλλογή Wings!

Πείτε μας κάτι για τη CYBEX που πιθανώς δεν γνωρίζουμε αλλά πρέπει να το θυμόμαστε!

Υπάρχουν πολλά σημαντικά milestones του κλάδου μας τα οποία έχει θέσει η CYBEX. Λίγοι γνωρίζουν ότι το 2012 η CYBEX κατασκεύασε το κάθισμα Sirona, το οποίο ήταν το πρώτο κάθισμα στον κόσμο με Isofix και impact shield που ήταν rearfacing. Κάτι που εκείνη την εποχή ήταν οξύμωρο, αλλά μέχρι και τώρα είναι η νόρμα για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών μας. Επίσης, θεωρώ εξίσου σπουδαίο να γνωρίζουμε ότι σήμερα, το 2022, η CYBEX ξεπέρασε τον εαυτό της με το λανσάρισμα του πρώτου παιδικού καθίσματος για παιδιά από 15 μηνών μέχρι 6 ετών με full body αερόσακο, θέτοντας νέα standards στον κλάδο των παιδικών καθισμάτων και της οδικής ασφάλειας.

Η CYBEX είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έννοια της ασφάλειας και της καινοτομίας. Πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αυτές τις αξίες στο μυαλό μας όταν επιλέγουμε το καρότσι ή το κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό μας;

Η έννοια της ασφάλειας γίνεται κυρίαρχη από τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνουμε γονείς. Πιστεύω ότι κάπου εκεί, σιγά σιγά, αλλάζουν ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα και οι προτεραιότητες που βάζουμε. Από τη στιγμή που θα βάλουμε το μωρό μας στο κάθισμα αυτοκινήτου για να το πάρουμε από το μαιευτήριο αλλά και για την υπόλοιπη ζωή μας, η ασφάλειά του θα είναι το παν για εμάς. Είναι βασικό λοιπόν να επιλέγουμε τα καθίσματα αυτοκινήτου του παιδιού μας, το καρότσι του, το καρεκλάκι φαγητού και εν γένει όλα τα πράγματά του με γνώμονα την ασφάλεια. Γι’ αυτό η CYBEX επενδύει συνεχώς στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια των προϊόντων της, ώστε να διασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Αν έπρεπε να επιλέξετε ένα και μόνο item της CYBEX, ποιο θα ήταν αυτό;

Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι θα ήταν το Anoris T. Ένα προϊόν που πηγαίνει την παιδική οδική ασφάλεια σε άλλο επίπεδο. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόση τεχνολογία μπορεί να κρύβει ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου!

Σε τι λέτε πάντα “yes, I do”;

Σε ποιοτικό χρόνο με την Αστέρια, τη γυναίκα μου, και τα δύο αγόρια μας, τον Μάξιμο και τον Ορφέα.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS