Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το show ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Κατά την προσέλευσή τους στο show, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμβάλλουν στο να γίνουν περισσότερες ευχές παιδιών πραγματικότητα, κάνοντας Great Gatsby face painting στο ειδικά διαμορφωμένο corner του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Η Μαρία και ο Ερμής ήταν τα παιδιά του Make-A-Wish Ελλάδος που περπάτησαν φέτος στο Yes I Do catwalk by ghd 

Ο μικρός Ερμής, που πέρυσι είδε την ευχή του να γίνεται πραγματικότητα, φέτος βρίσκεται στη σκηνή του Yes I Do Catwalk by ghd. Χαρούμενος, δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, περπάτησε στη σκηνή φορώντας δημιουργία του ελληνικού brand χειροποίητου παιδικού ρούχου Stova Bambini, για να μάς υπενθυμίσει πώς ακόμα και η πιο μικρή πράξη μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά.

A wish came true

Μυρτώ Κάζη, Μαρία και Ερμής

Ο δεκάχρονος Ερμής έπασχε από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία, μια κακοήθια του αίματος που προσβάλλει όλες τις ηλικίες, αλλά έχει υψηλό ποσοστό ίασης στην παιδική ηλικία. Ευχήθηκε να γνωρίσει τον αγαπημένο του YouTuber, τον Πάνο. Έτσι, οι εθελοντές του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προσκάλεσαν τον μικρό Ερμή σε μια κινηματογραφική αίθουσα με την πρόφαση ότι θα παίξει το ηλεκτρονικό παιχνίδι Crush. Πράγματι, ο Ερμής και η οικογένειά του ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να βρεθούν τελικά σε μια κινηματογραφική αίθουσα της, που άνοιξε τις πύλες της αποκλειστικά για τον Ερμή και την οικογένειά του. Ο μικρός αντίκρισε έκπληκτος τον ήρωα του παιχνιδιού μπροστά στα μάτια του! Φανερά ενθουσιασμένος με τα καινούργια παιχνίδια και τα δώρα -ασφαλώς με θέμα Crush- δεν περίμενε με τίποτα την έκπληξη που ακολούθησε. Ξαφνικά, μπήκε στην αίθουσα ο αγαπημένος του YouTuber, ο Πάνος Εφταξίας!

Ο Ερμής χαρούμενος που ευχή του πραγματοποιήθηκε. 

Ο Πάνος βρέθηκε εκεί, όχι μόνο για να παίξει videogames στην τεράστια κινηματογραφική οθόνη, να μιλήσει και να κάνει vlog με τον Ερμή, αλλά και για να του μεταφέρει το μήνυμα ενός άλλου αγαπημένου του YouTuber, του 2J. Το χαμόγελο δεν έσβησε λεπτό από τα χείλη του Ερμή που έπαιξε, γέλασε και πέρασε χρόνο με τον αγαπημένο του YouTuber.

To thumbnail του vlog που δημοσίευσε ο Πάνος στο YouTube κανάλι του.

«Ο μικρός Ερμής ήταν συνεχώς με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, λέγοντάς μάς συνέχεια “ευχαριστώ” που εκπληρώσαμε την ευχή του. Η ζεστή αυθόρμητη αγκαλιά στο τέλος της ημέρας μού επιβεβαίωσε το πόσο ευτυχισμένος ήταν», δήλωσε η παρούσα στο γεγονός εθελόντρια του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος 

Ο δεκάχρονος σήμερα Ερμής μάς παρέδωσε μαθήματα δύναμης, θέλησης και αισιοδοξίας. Βοηθήστε κι εσείς να γίνει η ευχή ενός παιδιού πραγματικότητα, εδώ, ενώ δείτε το βίντεο της ευχής του μικρού Ερμή, εδώ.

Διαβάστε επίσης…

Yes I Do Catwalk by ghd | Ένα φαντασμαγορικό Great Gatsby Show χωρίς προηγούμενο!

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου: Συνέντευξη με τη γενική διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος

Interview | Θάνος Γκομόζιας, o χαρισματικός σκηνοθέτης του Yes I Do Catwalk by ghd