Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας… Θα θέλαμε λοιπόν να μοιράστουμε τη χαρά μας μαζί σας, αποκαλύπτοντάς σας ότι το Yes I Do Catwalk by ghd επιστρέφει στις 18 Ιανουαρίου!

yes-i-do-catwalkbyghd.jpg

Το πιο παραμυθένιο bridal show της χρονιάς είναι πλέον θεσμός. Για 4η χρονιά, το “Yes I Do Catwalk by ghd” ντύνει νύφες 65 διάσημες Ελληνίδες σε ένα σκηνικό που φέτος θα θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι! 350 εκλεκτοί καλεσμένοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πιο πολυτελές bridal show απολαμβάνοντας τα κορυφαία bridal trends. Να υπογραμμίσουμε επίσης ότι και τη φετινή χρονιά το show θα έχει φιλανθρωπικό χαράκτηρα, έχοντας για άλλη μια χρονιά στο πλευρό μας το MAKE-A-WISH Ελλάδος.

Οι σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις νυφικές τους δημιουργίες τους είναι οι εξής:  Vassilis Zoulias, Atelier Loukia, MAX MARA, Anna Anemomilou, Dimitra Antonea, DEMETRIOS, Madame ShouShou, Matina Megla, Lila Nova, Aimilia Kritikou,Teti Charitou, Mairi Mparola, Lena Katsanidou, Stova Bambini.

Το φετινό “Yes I Do Catwalk by ghd” θα είναι το bridal γεγονός της χρονιάς! Μην το χάσετε!

Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από το περσινό catwalk…

Η Μαίρη Συνατσάκη με Vassilis ZouliasΗ Χριστίνα Μπόμπα με Atelier Loukia, παρέα με τη Σπυριδούλα και την Αλεξάνδρα από το MAKE-A-WISHΗ Ντορέττα Παπαδημητρίου με MaxMaraΗ Λένα Παπαληγούρα με megla-mΗ Χριστίνα Σάλτη με Lila NovaΗ Σόφη Πασχάλη με Aimilia Kritikou AtelierΗ Νικολέττα Ράλλη με Anem Anna AnemomilouΗ Αποστολία Ζώη με made Bride by AntoneaΗ Ελένη Βαϊτσου με Teti Charitou​​​​​​Η Μαρία Κορινθίου με Madame Shoushou

Save the date!

Date: 18/01/2018 @ 18.30

Location: MEC Παιανίας, στα πλαίσια της έκθεσης NEW LIFE.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ακολουθήσουν πολλά updates για το επερχόμενο Yes I Do Catwalk by ghd...