Λιλιπούτειοι ιππότες και εν δυνάμει νεράιδες θα κάνουν τα μικροσκοπικά τους βήματα στο Yes I Do Catwalk by ghd στη NEW LIFE! Η κορυφαία ελληνική εταιρεία, Stova Bambini, φροντίζει να ντύσει τις μικρές μας πριγκίπισσες με ρομαντικά φορέματα από φίνο βαμβακερό τούλι, γαλλικές δαντέλες και κορσάζ κεντημένα στο χέρι! Φτερά marabou, τούλινοι φιόγκοι και ευαίσθητα τρισδιάστατα άνθη σε φορέματα και αξεσουάρ, αναβαθμίζουν το outfit, ενώ ανατρεπτικά σχέδια και παστέλ χρώματα μας φέρνουν πιο κοντά στο καλοκαίρι!

Πρωτοποριακά σχέδια σε σακάκι και γιλέκο, ιδιαίτερα κουμπιά, κομψά μαντηλάκια και παντελόνια σε chic σπορ γραμμή που λανσάρονται για πρώτη φορά στην παιδική μόδα υπόσχονται να μεταμορφώσουν τους μικρούς μας πρωταγνωνιστές σε πραγματικούς gentlemen!

Πρωτοπορία, εμπεριστατωμένη γνώση και ενημερωμένη αισθητική μετουσιώνονται σε πολυτελή και ποιοτικά υφάσματα, όπως βαμβάκι, λινό και μετάξι!

Η αγαπημένη μας εταιρεία, με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της παιδικής χειροποίητης ένδυσης, σχεδιάζει τη Βάπτιση των ονείρων σας με το το θέμα και σχέδιο που επιθυμείτε, επάνω σε όλα τα αξεσουάρ που θα συνοδέψουν το μωρό σας σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα!

Ραντεβού στις 18 Ιανουαρίου στο Yes I Do Catwalk by ghd  στη New Life στο MEC Παιανίας !!!

4-yes-i-do-catwalk-by-pandora-stova-bambini.jpg

yes-i-do-catwalk-by-ghd-stovass19_g08_web.jpg

yes-i-do-catwalk-_by_ghd_-_stova_ss19_b09.jpg

yes-i-do-catwalk-by-ghd-stova-ss19_g06.jpg

yes-i-do-catwalk-by-ghd-stova-ss19_g18.jpg

yes-i-do-catwalk-by-ghd-stova-ss19_b13.jpg

yes-i-do-catwalk-by-ghd-stova-stelios_web.jpg

Date: 18 Ιανουαρίου 2019 @ 18.30

Location: MEC Παιανίας, στα πλαίσια της έκθεσης NEW LIFE.

Stay tuned for more info…