Δέκα μέρες ακριβώς μέχρι το Yes I Do Catwalk by ghd στη NEW LIFE και τα atelier των designers “γέμισαν” με τις αγαπημένες μας celebrities! Η Νικολέττα Ράλλη κάνει το fitting για το Yes I Do Catwalk by ghd στο Madame Shoushou Atelier και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το μεγάλο show!

yes-i-do-fittings-nikoletta-ralli.jpg

Σε κάποιους ανθρώπους ο θεός τα χάρισε όλα απλόχερα! Η Νικολέττα Ράλλη συνδυάζει ομορφιά, φινέτσα, χιούμορ και θηλυκότητα στην τέλεια αναλογία! Η Madame Shoushou τη “ντύνει” με ρομαντισμό, σε ένα αποτέλεσμα πουανυπομονούμε να απολαύσουμε on stage!

yes-i-do-fittings-nikoletta-ralli-2.jpg

yes-i-do-fittings-nikoletta-ralli-3.jpg

Το Yes I Do Catwalk by ghd θα πραγματοποιηθεί και φέτος για τους σκοπούς του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος! Mini size γυάλινα γοβάκια θα περπατήσουν στην πασαρέλα, εκπληρώνοντας την ευχή τους και χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές του catwalk! Κατά τη διάρκεια του show, θα μπορέσετε να μας βοηθήσετε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες ευχές παιδιών, αγοράζοντας από το corner του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τα μπλε σατέν βραχιολάκια, αξίας 10 ευρώ!

yes-i-do-fittings-nikoletta-ralli-4.jpg

When? Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2018
Where? MEC Παιανίας, NEW LIFE  

 

Stay tuned…