Ο φετινός Ιανουάριος έχει…αύρα καλοκαιριού! Η ομάδα του Yes I Do δημιουργεί το πιο ανάλαφρο, summer και elegant σκηνικό, έτοιμο να φιλοξενήσει 65 αγαπημένες celebrities, 14 κορυφαίους σχεδιαστές και τις breathtaking bridal συλλογές τους! Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, η πιο ενημερωμένη και σύγχρονη αισθητική, πολυτελή υλικά, εμπειρία και γνώση πρόκειται να περπατήσουν στο #YesIDoCatwalkbyghd!

yes-i-do-catwalk-by-ghd-logo.jpg

Με περίσσιο ενθουσιασμό -και ανυπομονησία για τη μεγάλη βραδιά- σας παρουσιάζουμε τους 14 bridal designers που θα “ντύσουν” τις πιο κομψές summer brides για το 2019!

Atelier Loukia
Vassilis Emmanuel Zoulias
DEMETRIOS
Anem Anna Anemomilou
Made Bride by Antonea
Lena Katsanidou
Madame Shoushou
Aimilia Kritikou Atelier
Max Mara
Megla-M by Stamatia Megla
Mairi Mparola
Lila Nova
Teti Charitou
Stova Bambini

Τα fittings ξεκίνησαν με μερικές από τις λαμπερές celebrities να μεταμορφώνονται στις πιο απαστράπτουσες καλοκαιρινές νύφες! Μεταξύ τους οι: Έλενα Ασημακοπούλου, Νεσχάν Μουλαζίμ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Γωγώ Φαρμάκη, Ελένη Χατζίδου και Έλενα Κώνστα!

Get your feet wet!

Η Ελένη Χατζίδου με dazzling νυφικό Lila NovaH Έλενα Κώνστα με boho-chic νυφικό Madame ShoushouΗ Neshan Mulazim με εντυπωσιακό ballgown DEMETRIOS
 Η Έλενα Ασημακοπούλου με αινιγματική κάπα DEMETRIOS
 Η Κατερίνα Ευαγγελινού με το απόλυτο bridal trend, τα φτερά, στο εντυπωσιακό νυφικό DEMETRIOSΗ Γωγώ Φαρμάκη στο πριγκιπικό DEMETRIOS νυφικό της

Το φετινό Yes I Do Catwalk by ghd είναι αφιερωμένο στα παιδιά ευχής του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!

Date: 18 Ιανουαρίου 2019 @ 18.30

Location: MEC Παιανίας, στα πλαίσια της έκθεσης NEW LIFE.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!

Stay tuned for more info…