Αδιαμφισβήτητη κομψότητα και σεμνότητα μιας άλλης εποχής αποτυπώνονται σε πολυτελείς γαλλικές δαντέλες, μπερδεύονται με ευαίσθητο μετάξι και συνθέτουν τα πιο minimal και σύγχρονα νυφικά φορέματα! H Τέτη Χαρίτου φέρνει αριστοκρατική αύρα και ρομαντισμό on stage! Πέντε αγαπημένες μας celebrities θα μεταμορφωθούν σε Teti Charitou brides-to-be και θα περπατήσουν στο φετινό Yes I Do Catwalk by ghd! Εμείς τρυπώσαμε στο atelier της στο Κολωνάκι δίνοντάς σας ένα sneak peek της μεγάλης βραδιάς!

Νάταλι Κάκκαβα

Η αγαπημένη μας Νάταλι Κάκκαβα ντύνεται για δεύτερη φορά νύφη (αυτή τη φορά για καλό σκοπό)! Με την κομψότητα που τη χαρακτηρίζει και το χαμόγελο που ποτέ δεν λείπει από τα χείλη της, βρέθηκε στο atelier της Τέτης Χαρίτου λίγες μέρες πριν από το catwalk!

Φωτεινή Πετρογιάννη

Η αγαπημένη μας παρέα το Σαββατοκύριακο ντύνεται νύφη για καλό σκοπό! Εντάξει, για καλό σκοπό και… για τη μαμά της! Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε επί σκηνής με νυφικό διά χειρός Τέτης Χαρίτου!

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Mirror, mirror on the wall…who’s the fairest of them all? Εμείς ψηφίζουμε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου! Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε επί σκηνής!

yes-i-do-catwalk-by-ghd-halvatzi.jpg

Το Yes I Do Catwalk by ghd θα πραγματοποιηθεί και φέτος για τους σκοπούς του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος! Mini size γυάλινα γοβάκια θα περπατήσουν στην πασαρέλα, εκπληρώνοντας την ευχή τους και χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές του catwalk! Κατά τη διάρκεια του show, θα μπορέσετε να μας βοηθήσετε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες ευχές παιδιών, αγοράζοντας από το corner του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τα μπλε σατέν βραχιολάκια, αξίας 10 ευρώ!

Date: 18 Ιανουαρίου 2019 @ 18.30

Location: MEC Παιανίας, στα πλαίσια της έκθεσης NEW LIFE.

Stay tuned for more info…